rumun_666 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 fajne, fajne... przeszedlem story, teraz biore sie za classic. .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Co do thug2.... Gierka super!!! JEdynie te tricki w miejscu po kilkanaście milionow są denerwujące troche ;) Mam problemik...przeszedłem sobie trening...jestem w australii...wróciłem do bostonu...i w międzyczasie zapomniałem jak sie robi ACID DROP czy coś takiego... Wie ktoś jak to sie robi??? Klawisz RC za co odpowiada?? Bo trezeba naicis spin+RC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Ja mam pewien problem w czasie instali wyskakuje jakis błąd ale sie instaluje:) Odpalam wszystko smiga tylko jest jeden problem nie mam nigdzie ustawien do zmiany grafy bo takto wyglada jak by byla 640x480 low ktos wie gdzie jest plik z cfg? to samo z control :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Jak odpalisz autorun'a to tam masz ustawienia grafiki jak i control'sów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociemb! Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Jak zdobyć literkę T z wyrazu SKATE w los Angeles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuDuL Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie zrobić DESTRUKCJE w BERLINIE!!!! Szukałem cały dzień i nie moge znaleźć!! A jakby co to gram na PS2 mam postać na maxa i unończyłem STORY 100% na ezy i norm. oraz 100 CLASSIK na normal Sick zrobiłem 50% Dla cwaniaków znam 1 kodek :D :D "straightedge" pełna równowaga na grind i lip tricks (ja nie korzystam) Jeszcze raz prosze o podanie miejsca zdemolowania BErlINa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gzuguz Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Witam czy moze ktos wie skad mozna sciagnac czy wogole jest konverter plikow z muzyka w Tony Hawks Underground 2 ???????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lecter12 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 czy ma ktoś pojęcia dlaczego nie wykrywa mi pada w ustawieniach. W inne gry wszystko cacy a tutaj "No gamepad detected" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam czy moze ktos wie skad mozna sciagnac czy wogole jest konverter plikow z muzyka w Tony Hawks Underground 2 ???????????????? Jest jest :) Nawet było o tym w temacie. Program się nazywa Rad Tools. Zgrałem całego soundtracka właśnie tym programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mam pytanko gdzie są te grafiti które trzerba zamazać w Bostonie?? Znalazłem 4 jedno na budowie drugie koło tego budynku gdzie był Franklin trzecie koło tokiej rapy usypanej z ziemi na która jest siatka i czwarte nad szpitalem a gdzie piąte??? Plz pomórzcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...