Skocz do zawartości
v1ru5

Tony Hawks Underground 2

Rekomendowane odpowiedzi

Co do thug2.... Gierka super!!! JEdynie te tricki w miejscu po kilkanaście milionow są denerwujące troche ;)

Mam problemik...przeszedłem sobie trening...jestem w australii...wróciłem do bostonu...i w międzyczasie zapomniałem jak sie robi ACID DROP czy coś takiego... Wie ktoś jak to sie robi??? Klawisz RC za co odpowiada?? Bo trezeba naicis spin+RC...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pewien problem w czasie instali wyskakuje jakis błąd ale sie instaluje:)

Odpalam wszystko smiga tylko jest jeden problem nie mam nigdzie ustawien do zmiany grafy bo takto wyglada jak by byla 640x480 low ktos wie gdzie jest plik z cfg? to samo z control :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie zrobić DESTRUKCJE w BERLINIE!!!!

Szukałem cały dzień i nie moge znaleźć!!

A jakby co to gram na PS2 mam postać na maxa i unończyłem STORY 100% na ezy i norm. oraz 100 CLASSIK na normal

Sick zrobiłem 50%

Dla cwaniaków znam 1 kodek :D :D

"straightedge" pełna równowaga na grind i lip tricks (ja nie korzystam)

Jeszcze raz prosze o podanie miejsca zdemolowania BErlINa!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam czy moze ktos wie skad mozna sciagnac czy wogole jest konverter plikow z muzyka w Tony Hawks Underground 2 ????????????????

Jest jest :) Nawet było o tym w temacie. Program się nazywa Rad Tools. Zgrałem całego soundtracka właśnie tym programem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko gdzie są te grafiti które trzerba zamazać w Bostonie?? Znalazłem 4 jedno na budowie drugie koło tego budynku gdzie był Franklin trzecie koło tokiej rapy usypanej z ziemi na która jest siatka i czwarte nad szpitalem a gdzie piąte??? Plz pomórzcie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi