Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 wg. mnie najlepszy tony hawk:d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ja tez wlasnie skonczylem pogrywac i mi sie gra zejebiscie podoba... bardziej niz 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ze niby przeszedles cala??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Hmm, widze że nie wszyscy zjechali nowego tonego, zaraz wyszukam go z czeluści dysku i zainstaluje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Przeszedłem całe story i classic, oba na normal (nie na 100%) i mogę powiedzieć że jest to najlepsza z wszystkich części. Jest sporo plansz z poprzednich TonyHawków :D Teraz czas się zająć trybem SICK i 100% gry zrobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Panowie mam prośbe mógł by tu ktoś zamieścic jakies najbardziej "optymalne" sterowanie do THPS UG2 przypominające THPS 2 :D Jesli by ktos miał i spisał tu byłbym wdzięczny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 to wszystko zaerzy jak miales ustawione w thps2 :] Pozatym dokaldnie tak jak w thps2 to sie nie da, bo doszly nowye klawisze ktore odpowiadaja za tricki bez ktorych sie nie da grac ze niby przeszedles cala??? e tam... skonczylem grac, a nie skonczylem gre. Aha.. weszlem sobie na chwile zeby zobaczyc czy sie przez neta da pograc, wchodze na pierwszy lepszy pokoj, gram z kolesiem na rock attack. Gram sobie spokojnie - nie zalezy mi jakos specjalnie na wygranaj mam kolo 500 000, a on nadal 300, czas sie skonczyl... a on caly czas jescze tircka nie skonczyl i winik mial... 2 500 000. Narazie nie wchodze online :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 a ja jak zacząłem jeździć w kanadzie, to troche punktów sie posypało :D http://img9.exs.cx/img9/3517/14363.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Wie ktoś może jak można sobie wyedytować własnego tag'a ?? Na zapowiedzi było pokazane, że da siętak zrobić, a tu [gluteus maximus] :? --- Ok. Troche się naszukałem, ale znalazłem :) Teraz inna sprawa - jak kręcić się na hydrancie ? Chodzi mi o te obroty wokół własnej osi na czubku hydranta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Aby się kręcić, np. na hydrancie wciskasz switch + grind w momencie kiedy jesteś koło obiektu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 THX! Sprawdze jak przyjade do domu. Gierka syci !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober2005 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Gierka EXTRA.Ale nie przeiła THPS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 a miala jakies szanse przebic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Czy może mi ktoś powiedzieć, jak zrobić "Transfer Over The Guell Entrance" na 2 levelu ? Już mi się pomysły skończyły :( Nie wiem już nawet z kąd dokąd mam przeskoczyć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Musisz zrobic transfer nad chodnikiem-wejściem do parku Guella. Wbij się na samą górę (tam gdzie jest ta niby "Najdłuższa ławka świata"), potem z lewej/prawej strony masz QP, dajesz na nim Spine Transfer, żeby nabrać prędkości i zjechać niżej, potem jeszcze raz Spine Transfer - znowu zjeżdzasz niżej, potem znowu Spine Transfer - po tym już konkretnie pomykasz, a później najzwyczajniej w świecie robisz transfer w prawo/lewo nad wejściem do parku. Gierka wypaśna, niedługo przejdę Story na 100%, mój zawodnik ma już statystyki na maxa :twisted: , nie wiem jak w to można siekać bez pada... (chociaż THPS2 przeszedłem na 100% na klawiaturze :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 thps 2 jest na klawie sie da jezdzic, ale w to to sobie nie wyobrarzam (ja sie na padzie czasem gubie, nawet gdy robie takie "banale" rzeczy jak 720 kickflip + frontflip christ air - kosmicznie to wyglada, a na klawie to bym tego na pewno nie zrobil) MI sie clasic mode bardziej podoba (szczegolnie te oldskulowe planszki - te nowe sa beee... nabardzo przybajerowane i przezto jest wielki haos) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 (...) nie wiem jak w to można siekać bez pada... (chociaż THPS2 przeszedłem na 100% na klawiaturze :) )No to powiem Ci że jeździłem na padzie, ale niestety "trójkąt" (grind) sie popsuł a na nowy nie mam $$$ :( No i nie miałem wyjścia i musiałem się nauczyć na klawiszach jeździć i co mi wychodzi ? http://img9.exs.cx/img9/3517/14363.jpg a to i tak jeszcze niewiele, jak bym sie postarał to by było więcej. PS. klawisze mam ustawione prawie identycznie jak pad od psx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Musisz zrobic transfer nad chodnikiem-wejściem do parku Guella. Wbij się na samą górę (tam gdzie jest ta niby "Najdłuższa ławka świata"), potem z lewej/prawej strony masz QP, dajesz na nim Spine Transfer, żeby nabrać prędkości i zjechać niżej, potem jeszcze raz Spine Transfer - znowu zjeżdzasz niżej, potem znowu Spine Transfer - po tym już konkretnie pomykasz, a później najzwyczajniej w świecie robisz transfer w prawo/lewo nad wejściem do parku. Gierka wypaśna, niedługo przejdę Story na 100%, mój zawodnik ma już statystyki na maxa :twisted: , nie wiem jak w to można siekać bez pada... (chociaż THPS2 przeszedłem na 100% na klawiaturze :) ) Możesz screena zapodać, na którym było by zaznaczone to wejście ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Oo kutwa :? Będzie ciężko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Spotkał się ktoś z tym, że po jakimś czasie grania padły mu sejwy? Rozpykałem 'Story Mode' na maxa, w 'Classic Mode' zostało mi kilka zadań w ostatnim mieście i nie moge już odczytać sejwa. :cry: :cry: :cry: Po filmikach, gdy jest 'Checking Hard Disk' gierka wywala mi się do Windowsa. :( Po wywaleniu sejwa z katalogu z grą wszystko działa jak dawniej. Kumpel ma podobnie... Co robić ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Spotkał się ktoś z tym, że po jakimś czasie grania padły mu sejwy? Rozpykałem 'Story Mode' na maxa, w 'Classic Mode' zostało mi kilka zadań w ostatnim mieście i nie moge już odczytać sejwa. :cry: :cry: :cry: Po filmikach, gdy jest 'Checking Hard Disk' gierka wywala mi się do Windowsa. :( Po wywaleniu sejwa z katalogu z grą wszystko działa jak dawniej. Kumpel ma podobnie... Co robić ? :(Mam to samo niestety :( Ale nie przejmując się zacząłem grać na sick mode, narazie jest OK, ale jeśli jeszcze raz gra mi taki numer wytnie to wywalam ją i już :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSantas Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ja mam za to inny problem :( instaluje sobie gierke i wszystko idzie cacy az do momentu kiedy kaze mi wlozyc 2 cd ... wkladam plyte do napedu ale gdy naciskam "OK" okienko z prosba o cd nadal sie pojawia.Myslalem ze moze byc to zwiazane z tym iz posiadam takze daemon tool'a , ale gdy go wyrzucilem lub zrobilem obrazy plytek Tonego problem nadal sie powtarzal ... wiecie moze jak pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Pomożesz sobie kupując oryginała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 skad moge sciagnac muzyke do Tony Howk Underground 2 ?? albo jak ja wyciagnac z gry ?? badz jezlei to mozliwe to mzoe ktos moze podac mi spis utworow wystepujacych w grze z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Spis utworów masz w opcjach audio, wystarczy że tam wejdziesz i sobie spiszesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudii Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Cześć, ja równiez chciałbym sobie pograć w tą gierkę jakże oczekiwaną przezemnie ale jak narazie nie moge ponieważ mam jeden mały problem.Otóz posiadam obrazy gry i po zainstalowaniu i wpisaniu keya (instalacja przebiega bez problemów) wszystko jest dobrze, natomiast jesli tylko chce uruchomic grę to wyskakuje mi błąd i nie widzi cd_1.Spotkał sie ktos z Was z takim problemem? jesli tak to napiszcie co można z tym zrobic i w jaki sposób zaradzić żeby wkońcu gra odpaliła ???!!! :( pozdravki i z góry dzięki za odpowiedz!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 omg... czlowieku... schowaj sie, a jak nie umiesz grac na piratach to po ogrinaly zasowaj, a przynajmiej nie zawracaj ludzia [gluteus maximus] na forum, gdzie w dodatku rozmiawianie o takich rzeczach jest zabronione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Hmm ja dopiero jestem w Berlinie ale jakoś mi sie ta gra nie podoba. Grafika jest skopana na maxa - jakaś rozmazana i wogóle. Klimat bardziej mi przypomina żałosne jackassy a nie porządne pomykanie na desce :/ Mam nadzieje że w miare postępów gra da mi szanse na zmianę opinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 jak i sie nie podoba klimat w story mode to zawsze masz klasyczny tryb - ze starymi dobrze znanymi i miodnymi traskami :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...