Skocz do zawartości
Jeffrey

Zasilacz smierdzi potrzebuje szybkiej pomocy :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pewnie to bylo juz poruszane ale mi juz zasilacz smierdzi i nie mam czasu :( Musze szybko kupic zasilke i nie wiem ktory wybrac CHIFTEC 360W PFC 1136H ATX dwa wentylatory 170zl czy moze Modecom ATX-350GTF (PFC) 138zl.

Czy tez moze zrobic jeszcze inaczej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Hunkeya BS3000 300W SATA Ultra Cichy 99zl i jakis coolerek na procka np. Spire WhisperRock IV a moze jakis inny ?? bo ten co mam jest caly aluminiowy i w stresie mam temperaturke ponad 50 stopni a buda jest otwarta z gory dzieki.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm uzyj spreya (Briese is cool :D )

A poważnie, to chyba lepiej tego modecoma kupic niż 1136H. A jak już rozważasz Chiefteca za 178, to powiem ci, dozbieraj do 200 i kup pełnego DF szefa 360W, oznaczenie HPC-360-302DF. Jest po prostu lepszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepszy od sirteca bo ci benito powiedzial ?

http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=32551519

kup to hicior  :wink:

Lepszy bo tak uważam, a swoją drogą Benito wie co mówi :wink: FSP 350 za tą cenę to też świetny wybór, tylko pytanie czy wtyczka 24 pin wejdzie na Jeffreya epoxa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepszy od sirteca bo ci benito powiedzial ?

http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=32551519

kup to hicior  :wink:

Lepszy bo tak uważam, a swoją drogą Benito wie co mówi :wink: FSP 350 za tą cenę to też świetny wybór, tylko pytanie czy wtyczka 24 pin wejdzie na Jeffreya epoxa :wink:

Zmartwiles mnie troche :( zasilcz juz zamowilem HPC-360-302DF 220zl.

Podejdzie on pod epoxa ?? gdzie moglbym to sprawdzic ? jak by co to wezme inny bo kobitka ze sklepu bedzie go zamawiala jutro rano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tę cenę tego FSP w życiu bym nie kupił. Parametry prądowe ma słabiutkie, bo FSP teraz na maxa tnie koszty bazując na opinii starszych zasilaczy.

BTW

Chieftec 350BB jak i wszystkie NeoTEki robione są pod płyty ciągnące zasilanie z linii 12V. Jeżeli ktoś ma np. epoxa, który ciągnie zasilanie z piątki, to szefik będzie lepszym wyborem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tę cenę tego FSP w życiu bym nie kupił. Parametry prądowe ma słabiutkie, bo FSP teraz na maxa tnie koszty bazując na opinii starszych zasilaczy.

BTW

Chieftec 350BB jak i wszystkie NeoTEki robione są pod płyty ciągnące zasilanie z linii 12V. Jeżeli ktoś ma np. epoxa, który ciągnie zasilanie z piątki, to szefik będzie lepszym wyborem.

lol ja bym w zyciu neoteca nie wzial i mowisz ze na 12v 25A za 179zl to malo :lol: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=32551521

a to neoteci zjada na SNIADANIE I JEST TANSZE :wink:

BTW osmieszasz sie tym podpisem na avatarze :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty się ośmieszasz już od dawna. Koleś zedytował aukcję i usunął to zdjęcie gdzie były przybliżone te obciachowe parametry na etykiecie. No i dopisał nowe(lepsze). Sam kurde dziś po południu jeszcze sprawdzałem tę aukcję. A może to twoja aukcja, hę?

I jeszcze jedno pytanko:

Skąd ty możesz o tym coś wiedzieć jak nie miałeś nawet takiego zasilacza w dłoniach. No chyba że rzeczywiście to twoja aukcja.

Ja w przeciwieństwie do ciebie piszę o tym, co miałem przyjemność poznać organoleptycznie. A nie dopierd....lam się do głupot.

Przede wszystkim szacunek.

A podpis jest moją osobistą autoironią i śmiech to zdrowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, jeżeli ten zasilacz ma rzeczywiście takie parametry to się z tobą zgadzam. Mówię tylko, że aukcja była wyedytowana, bo miał gorsze parametry wpisane wcześniej.

Widocznie się pomylił i ja też. A nie miałem czasu patrzeć na stronę producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi