J@reQ Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Cześć Szukam programiku, który zmniejsza wielkość fotek (ale nie wielkość Height, Width, tylko rozmiar kilobajtów, że tak to nazwę-nie wiem jak się wyrazić), aha i najlepiej bez straty jakości fotki. Już gdzieś widziałem taki programik, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał, ale spróbuje :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Możesz skorzystać z jakiegoś kombajnu graficznego np. CorelDRAW lub Photoshop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Cześć Szukam programiku, który zmniejsza wielkość fotek (ale nie wielkość Height, Width, tylko rozmiar kilobajtów, że tak to nazwę-nie wiem jak się wyrazić), aha i najlepiej bez straty jakości fotki. Już gdzieś widziałem taki programik, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał, ale spróbuje :D Pozdrawiam Bez strat jakośc to niewiele sie uda zdziałać. Spróbuj nawet najprostszy pragram graficzny. W zasadzie najmniejsze plik jeśli chodzi o zdjecia udaje się uzyskać zapisując je w formacie *.jpg. Wiele programów ma opcje podglądu z stanem kompresji wic możesz sam ocenić czy jakość cie zadowala... Innego sposobu nie znam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Cześć Szukam programiku, który zmniejsza wielkość fotek (ale nie wielkość Height, Width, tylko rozmiar kilobajtów, że tak to nazwę-nie wiem jak się wyrazić), aha i najlepiej bez straty jakości fotki. Już gdzieś widziałem taki programik, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał, ale spróbuje :D Pozdrawiam Zmniejszenie wielkosci pliku bez zmiany rozmiaru mozesz dokonac tylka kompresja. Uzyj dowolnego programu graficznego, lub poprostu acdsee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...