Liptonti Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 jak wgrac gry java do motki v 500 ?? znalazlem super stronke posciagalem gry ale nie mam pojecia jak je wgrac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 A kabelek masz?? Przy V500 to można chyba jeszcze przez bluetootha... ale tego nie wiem bo mam V300. No i oczywiście płatne gierki przez WAP/GPRS ale to raczej Cię nie interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Wgrać da się tylko kablem - przez blutootha nie da rady !!! Oto opis ! WGRYWANIE GIER I PROGRAMÓW JAVA DO MOTOROLKI PRZE KABEL USB: 1. Należy zainstalować program PST oraz zcrackowane pliki. 2. Podłacz Motorolke kabelkiem USB. Windows ją wykryje i poprosi o sterowniki. Znajdują się one w katalogu z PST(standartowo c:program filesmotorolapst). Po zainstalowaniu zrestartuj kompa. 3. Uruchom "Phone Programmer" - plik UT_NVM.exe. Znajduje się on w katalogu z PST. Będzie doinstalowywał on swoje sterowniki. 4. Wybierz opcje new | KJava. 5. Kliknij "Read data from phone" - ikonka ze strzałką OD telefonu. Następnie wciśnij przycisk "Enable/disable java app loader menu". Od tej pory masz nową opcje w menu telefonu - Menu | Ustawienia | Narzędzia java | Ładowanie apl. java 6. Teraz bedzie potrzebny Windows 7. Kabel od motki musi być odłaczony od telefonu. Wchodzisz do tej nowej opcji w menu. Telefon prosi o podłaczenie kabelka. Robisz to:). 8. Teraz uruchamiasz program MIDway który działa pod winXP. 9. Wciśnij przycisk "Open JAD" i wybierz gre która chcesz wgrać. W pliku JAD musi być podana nazwa pliku JAR bez żadnej ścieżki dostępu(ważne duże i małe litery). Pliki JAD i JAR muszą być w tym samym katalogu. 10. Teraz wciśnij "Send JAD". W telefonie pokaże się info o programi/grze. Wciśnij w telefonie "POBIERZ"(prawy SoftKey). 11. Teraz gra/program bedzię się wgrywać, a następnie zacznie się instalacja. Jeśli było wystarczająco miejsca w telefonie zaraz będziesz mógł się cieszyć nową grą/programem:) WGRYWANIE GIEREK, PROGRAMÓW, DZWONKÓW POLIFONICZNYCH, OBRAZKÓW GIF JAVA DO MOTKI PRZEZ WAP: 1. Jeśli masz jakieś programy w JAVIE to pliki JAD i JAR wrzucasz na serwer(np. republika.pl. 2. W pliku JAD musi być podany adres pliku JAR (pełny!!! np. http://jakis.serwer.pl/pliki/gry/prince.jar). 3. Teraz wchodzisz w telefonie do MENU | INTERNET | PRZEJDŹ DO ADRESU URL i podajesz adres do pliku JAD. 4. Jeśli znajdzie plik to będzie info o programie. Wciśnij POBIERZ i patrz jak wolno ściąga sie gierka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a skad mozna pobrac te wszystkie programy...? yakumo0: (tak nawiasem Sprawdz swaoja poczte na tweak`u :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 hmm w xpku jest nieco inaczej musisz pare kluczy pozmieniac w rejestrze bo inaczej pst tel nie widzi...jak chcesz daj znac to ci dokladnie powiem jak to zrobic mam tez troche gierek jak chcesz... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 niop bardzo bym prosil o pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 hmm w xpku jest nieco inaczej musisz pare kluczy pozmieniac w rejestrze bo inaczej pst tel nie widzi...jak chcesz daj znac to ci dokladnie powiem jak to zrobic mam tez troche gierek jak chcesz... pzdr podzile sie z nami! jakie to sa klucze,moze ktos wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sterna Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A czy jest jakas mozliwosc wgrania javy przez bluetootha? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_szymik Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Liptonti - Byłbym ci dozgonnie wdzięczny jeżeli podałbyś mi adres strony z której pościągałeś gry do motki, oto mój adres xjarek@go2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino1981 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Liptonti podaj mi prosze adres tej stronki z grami , bede bardzo wdzieczna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...