Meciuk Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jestem tu nowy ,ale napewno bede czesto zagladal na ta stronke .Napewno bedzie nam sie milo wspolpracowalo :D p.s Jestem kumplem od Vip'a moze w weekend sie pojawi ,bo jak narazie to ma bilans 3 spalone procki i 2 plyty :D :D :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jestem tu nowy ,ale napewno bede czesto zagladal na ta stronke .Napewno bedzie nam sie milo wspolpracowalo :D p.s Jestem kumplem od Vip'a moze w weekend sie pojawi ,bo jak narazie to ma bilans 3 spalone procki i 2 plyty :D :D :D :twisted: Witam pana serdecznie :)) widze ze kolega blisko do mnie bedzie miał bo ja własnie siedze w pracy w Katowicach :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jestem tu nowy ,ale napewno bede czesto zagladal na ta stronke .Napewno bedzie nam sie milo wspolpracowalo :D p.s Jestem kumplem od Vip'a moze w weekend sie pojawi ,bo jak narazie to ma bilans 3 spalone procki i 2 plyty :D :D :D :twisted: Witamy serdecznie i zapraszamy do dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jestem tu nowy ,ale napewno bede czesto zagladal na ta stronke .Napewno bedzie nam sie milo wspolpracowalo :D p.s Jestem kumplem od Vip'a moze w weekend sie pojawi ,bo jak narazie to ma bilans 3 spalone procki i 2 plyty :D :D :D :twisted: :D:D:D fajnie, ze jest nas coraz wiecej!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meciuk Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Cze cyce tu Vip :) juz nie dlugo bede znowu na naszym forum.Dozobaczyska.Moj kolega jest troche zielony ale i tak go podszkolimy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Hercliś wilkomen :D po dłuuuuuugiej przerwie z mej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jestem tu nowy ,ale napewno bede czesto zagladal na ta stronke .Napewno bedzie nam sie milo wspolpracowalo :D p.s Jestem kumplem od Vip'a moze w weekend sie pojawi ,bo jak narazie to ma bilans 3 spalone procki i 2 plyty :D :D :D :twisted: Witam, pierwsza rada to LOGO - dobrze by było, gdyby nie było takie samo jak u wizjonerka'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 siema , czym wiecej typa tym lepiej :) niech hardware overcloking i tweaking bedzi z toba i wami wszystkimi hehe , co ja bredze 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meciuk Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jestem tu nowy ,ale napewno bede czesto zagladal na ta stronke .Napewno bedzie nam sie milo wspolpracowalo :D p.s Jestem kumplem od Vip'a moze w weekend sie pojawi ,bo jak narazie to ma bilans 3 spalone procki i 2 plyty :D :D :D :twisted: Witam, pierwsza rada to LOGO - dobrze by było, gdyby nie było takie samo jak u wizjonerka'a :) Zrobione - moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 (...)niech hardware overcloking i tweaking bedzi z toba i wami wszystkimi (...) i na wieki wieków, amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jestem tu nowy ,ale napewno bede czesto zagladal na ta stronke .Napewno bedzie nam sie milo wspolpracowalo :D p.s Jestem kumplem od Vip'a moze w weekend sie pojawi ,bo jak narazie to ma bilans 3 spalone procki i 2 plyty :D :D :D :twisted: Witam, pierwsza rada to LOGO - dobrze by było, gdyby nie było takie samo jak u wizjonerka'a :)No teraz znacznie lepiej ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 witam, witam :D BTW od razu polecam opcje szukaj :lol: :lol: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 (...)niech hardware overcloking i tweaking bedzi z toba i wami wszystkimi (...) i na wieki wieków, amen. i niech tak będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Witam ,a tak przy okazji naucz sie pisać na właściwych tablicach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Witam 8) Me to Newbie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Witam 8) Me to Newbie!Rowniez witaj :) Jestem ciekaw ile ten topic tu jeszcze wytrzyma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Witam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meciuk Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Witam 8) Me to Newbie!Rowniez witaj :) Jestem ciekaw ile ten topic tu jeszcze wytrzyma ? Ja tez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 witam, witam :D BTW od razu polecam opcje szukaj :lol: :lol: :twisted: :twisted: podpisooje sie :D hyhy "szukaj" rulezz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 hi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 kozystajac z okazji tez mowie wszystkim czesc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 To przy okazji czesc i zapraszam na Oślą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 za chwile ktos ten topic zablokuje, jak amen w pacieżu.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Łelkam maj frents :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...