vegosan Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Wpadla mi ostatnio w ręce muszka czarnej farby Deco Color decoration Oplaca sie tym malowac obudowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 z tego co podejrzewam to jest to jedynie pucha do dekoracyjnych spraw a wiec zedrze ci sie toto bardzo szybko i zrobi sie dziadostwo raz kupilem chrom do dekoracji i bylo to samo jak juz chcesz malowac to kup cos normalnego bo to nadaje sie tylko eby cos prysnac i postawic na poleczce zeby ladnie wygladalo bron boze nie maluj budy jesli juz to jakis ACRYL LACK (ja malowalem, w miare tani lepszy od decko lacka i ogolnie bardzo ok a nie taki drogi jak dalej wymienione), montany, motipy itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 ...montana, montana, montana. Wbrew pozorom nie jest taka droga, w poznaniu 13 złych za puszkę chromu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 malowalem ostatnio myszke tak dla zabawy srebrnym metalikiem dekoracyjnym i sie trzyma normalnie i all ok, tylko slabo sie naklada bo zcieka szybko nawet przy powolnym malowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 malowalem ostatnio myszke tak dla zabawy srebrnym metalikiem dekoracyjnym i sie trzyma normalnie i all ok, tylko slabo sie naklada bo zcieka szybko nawet przy powolnym malowaniuja malowalem jakims deco costam za 9zl .. ino ze mat .. nie z polyskiem .. i jest git .. nic nie odpryskuje a nawet wodą mozna sobie to myc i fajnie schodzi jak cos sie nabrudzi :D moje cudo poki co syci czarnym matem na panelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 montany sa chyba najlepsze ;) no i jeszcze wymieniane koncowki :D OT Chaos to jest xpower ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 ...Fatboy, ale do normalnej szprejcy też możesz założyć przecież inną końcówkę, za to fakt: montanka jest najlapsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 OT Chaos to jest xpower ?yyy .. ale co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youree Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 mam taka samą bude co Chaos, tez malowana deco matowym do zderzaków samochodowych bodajże.... tylko nie wyszło m tak równo... ale i tak mi się podoba....http://www.galeria.thc.net.pl/1/2.jpg farba IMO sie nie nadaje.. w niektórych miejscach była strasznie chropowata, jak papier scierny... trzeba było szlifowac i nakładac następne warstwy, tyle że już inna farbą, jakąś do spoilerow, nie pamiętam nazwy.... i ta była już dużo lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 obudowa firmy xpower :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Kumpel malowal bude u lakiernika samochodowego (znajomy...) na czarny mat. Wyszlo swietnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 helloo mam jakiś LAKIER DO PLASTIKÓW MACOTA DUECOLOR kosztował dość sporo bo koło 40 zł i mam pytanko jak pomalować korzyczki od wiatraków . :wink: Pojemnik z tym lakierem jest typu sprayu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 obudowa firmy xpower :PTRACER FERRO przed modem Xpower :)) hehe jej glowna zaleta to dlugosc (485) i szerokosc .. (200) wyrwalem za 50zl bez zasilacza .. i nie narzekam ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 dzis malowalem deco colorem moja bude na czarny mat , ogolnie farba dobra , troszke dluzej schnie od deco laka :P ale czego sie spodziewac po puszcze za 8,20 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 polecam farby w sprayu firmy humbrol - drogie ale nie do zdarcia, stosowane w modelarstwie ( farba emaliowa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...