amenek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Udało mi się okazyjnie kupić monitor LCD firmy CTX (S761A). Monitor dostałęm bez jakich kolwiek driverów czy programów. Pierwszą rzeczą,którą zrobiłęm było ściągnięcie sterowników. Taki mały pliczek ctx-S761A.exe.Wszystko jest ok.System rozpoznaje monitor. Problemy zaczynają się kiedy za pomocą OSD próbuje zmienić jakiekolwiek ustawienia.Mogę sobie ustawić cokolwiek chcę,ale kiedy wybieram zatwierdź,wszystko wraca do starych ustwień. Otrzymuje również informację "Please execute the Auto_Tune.exe" Mniemam iż jest to jakiś programik,który powinien znajdować się na moim dysku.Tyle że na oficjalnej stronie Ctx znajdują się tylko drivery,żadnych utilities. Czy ktoś wie czego i gdzie powinienem szukać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amenek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Nikt nie wie ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...