dzidzi Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Czesc mam znowu problem z ta "fajna" plyta. Od kilku dni szfankowal mi, ze tak powiem obraz tzn rozmywal sie a co ciekawe w internecie bo na gierce zadnej i co jeszcze ciekawsze komp wieszal sie :( No i masz raz jak sie wiesnol to juz sie wogole nie uruchamia tzn wlacza sie i cisza nic zadnych sygnalow. Plyta ma wyswietlacz do diagnostyki i wyswietla FF niestety w instrukcji do niej nie wyjasniono co to znaczy pisze jedynie Boot attempt (INT 19h) natomiast 19h jest opisane jako Reserved. Ratujcie co moglo wysiasc zdjalem juz wentylatorek z procka a moglem najpierw sprawdzic karte graficzna :( Pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 napisz to po polsku bo po twojemu nic z tego niewiem... ff oznacza ze jest wszystko OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 zrob restart biosa i podaj reszte konfigu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Konfiguracja :) Athlon XP 2400+ 256MB (400) FX5200Ultimate no i płyta jak w opisie :D a restart biosu robilem i nic nie dało :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a zasilacz to pewnie jakis Codegen :?: Rozloz kompa na czesci pierwsze wszystko przeczysci i zloz ponownie moze da rade a jak nie to plytka do serwisu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Wiem, że to troszkę śmieszne ale właśnie zauważyłem że żadna dioda się nie świeci :D a co do czyszczenia to właśnie skończyłem i dalej nic.Zasilacz to Megabajt prosto z budowy Tracera :) Czyli mam rozumieć że to płya główna :( masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 pewnie tak padlo zasilanie biosu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...