trittutitu Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Mam Athlona (2800+) z pamięciami ocz platinum i chodzą mi tylko na 223 Fsb i niezbyt stabilnie stabilnie od 215 przy napięciu 1.825 (2450MHZ) czy są potrzebne radiatorki na mosfety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a czy tak trudno jest ich dotknac jak parza i sie znacznie grzeja to chyba sobie mozesz odpowiedziec na to pytanie sprawdzaj w stresie po 30 min to sie przekonasz czy warto ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trittutitu Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 no właśnie tak nie parzą ale są delikanie ciepławe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 to nie potrzebujesz radiatorkow, ja smigam na FSB 250 i tez nie potrzebuje, bardziej ci sie mosfety bede grzaly jad proc bedzie pracowal z duzym napieicem i duza czestotliwoscia !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 to nie potrzebujesz radiatorkow, ja smigam na FSB 250 i tez nie potrzebuje, bardziej ci sie mosfety bede grzaly jad proc bedzie pracowal z duzym napieicem i duza czestotliwoscia !!zgadzam sie z poprzednikiem wentyl na mosfetach potrofi zbic nawet 2-3* z proca ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 to nie potrzebujesz radiatorkow, ja smigam na FSB 250 i tez nie potrzebuje, bardziej ci sie mosfety bede grzaly jad proc bedzie pracowal z duzym napieicem i duza czestotliwoscia !!zgadzam sie z poprzednikiem wentyl na mosfetach potrofi zbic nawet 2-3* z proca ;]taa bo bedzie wial pod proca i oszukiwal termistor :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 wiesz co moze przeczytaj to co napisales moze podasz mi jak zrobic wentyla zeby wial pod proca amd :?: bo jak dla mnie on dosc dokładnie moze dolegac do soc'ta ale pewnie sie myle wedlog Twojej teori no i dodam jeszcze ze zazwyczaj ten wentyl jest równolegly do mobo i co za tym idzie do proca jak to powietrze ma tam wlatywac .... oswiec mi mistrzu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...