LiSoQuan Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Od kilku dni mam problem tzn. gdy chce wejść do folderu "mój komputer" wiesza się (lub po kilku minutach dopiero wchodzi) explorer lub program w któym chce np. podac ściażkie gdzie ma sie zainstalować gre, program. Dzieje sie tak tylko gdy wchodze własnie na "mój komputer", być moze to jakis bład z dyskiem ? Przeinstaslowałem windowsa (tzn naprawiłem instniejaca kopie), używałem z sp2 i bez, ciągle to samo. Byc moze pomoże format i nowa wersja wina ale to jest ostateczność. Dodatkowo częstko komputer nie wyłącz mi sie tzn pozostaje na ekranie "trwa wylogowanie" i tyle, czasami sie wyłączy ale rzadko. MOże wie co jest nie tak ? Komp jak w podpisie, nowy, działa cały cas dobrze. Aha dodam że wi nnym aspektach jest ok , wydajnośc dobra, gry, programy chodzą ok, sam windows też. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Tia, przeinstalowales system na poprzednia instalke,a piszesz ze masz nowego kompa...Wez porzadnie zrob formata i zaintaluj potrzebne sterowniki. Pozniej pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiSoQuan Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Nie nie , źle mnie zrozumiałeś, pisałem że mam nowego kompa bo ma on jakies trzy miesiące i chodziło mi o to że raczej to nie jest wada sprzętu. Windows już był instalowany po formacie itp. (oczywiście zainstalowałem świerzy win. po zmianie sprzetu). Po kolei , Kupiłem kompa , zainstalowałem wino na czystym nowym dysku i tak było wszystko ok aż do teraz kiedy pojawiły sie te problemy i poprostu porzeinstalowałem wino po przez funkcje "napraw" ale to nic nie dało, odinstalowałem sp2 - nic sie nie zmieniło. Ostatecznością będzie format ale może ktoś sie spotkał z takim problemem. I bez emocji prosze bo widze że już sie denerwujesz he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...