xaos Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 hmm... Zgubilem plytke ze sterownikami do wspomnianego w temacie zwierza. Nie przejmowalem sie tym, bo przeciez w obecnych czasach kazdy producent umieszcza sterowniki na swojej stronie WWW. I tutaj doznalem szoku. Pentagram to firma widmo, nie posiadajaca oficjalnej strony. Do tego, google nie wyplul mi adresu pod ktorym moglbym znalezc jakiekolwiek sterowniki do quadpena... i jestem w ciemnym tylku. Ktos poratuje jakims adresem, albo informacja do kogo w ogole napisac w tej sprawie? :D --------------- nieaktualne, przeszukalem wszystkie 20 adresow jakie google wyplulo i znalazlem. Gdyby ktos mial podobny problem to : www.mmv.pl sorki za spam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuma Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 I tutaj doznalem szoku. Pentagram to firma widmo, nie posiadajaca oficjalnej strony. Do tego, google nie wyplul mi adresu pod ktorym moglbym znalezc jakiekolwiek sterowniki do quadpena... i jestem w ciemnym tylku. co Ty gadasz??? oficjalna strona Pentagrama jest tu www.pentagram.pl i tu również można sciągnąć sterowniki do wszystkich produktów tejże firmy Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...