sideband Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 jak da się przerobić 9100 na 8800 bo na karcie mam chip 8800 niby on lepszą wydajność w opengl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a jest cos takiego jak 8800?? moze 8500?? ale nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregfan Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Nie jest to takie proste, ale jak koniecznie chcesz przerobić kartę to zajrzyj do tego topica: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=800...ighlight=firegl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregfan Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a jest cos takiego jak 8800?? moze 8500?? ale nie wiem Jest i nazywa się to FireGL 8800 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 dzieki za linka troche miąchania jest ale za darmo można dostać przyrost mocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregfan Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Spoko, mi coś jednak nie poszło nie wiedzieć czemu, więc dalej jestem szczęśliwym posiadaczem Radeona 9100 :) Szkoda, że sama zmiana biosu nie pomaga bo to by było najprostsze rozwiązanie, ale widać tak się nie da. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...