model3100 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Mam ten programik i chciałbym się dowiedziać jak poprawnie go skonfigurować abym mógł Grać w Medala Brekaught na polskich serverach. :oops: Może ktoś z was miał podobny problem?? Oprócz tego mam bardzo mało serverów w medalu tak ze 40 w tym 5 co można pograć czemu to tak jest źle cos skonfigurowałem?? Ścieszka dostępu do gry jest naprawdę w porzo sprawdzałem niech ktos m i pomorze. Jak to ma jakies znaczenie mam neo 128 kb/s i modem Sagen f@st 800 za 1 zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Użyj opcji automatycznego wykrywania szybkości połączenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Witam Atak#komarA Jak to zrobić jak bys mi mógł powiedzieć?? Powiedz w ORT: ORT: ORT: kturych zakładkach ok Pozdrawiam model3100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 powinno ci sie samo odpalic zaraz po zainstalowaniu ... jezeli nie to: view / options / network / auto detect connection settings Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Jezuuu nic angielskiego nie znacie? Nciskasz F2 => Network => Auto detect connection settings => [ czekasz ] => Accept => OK I to by było na tyle super zaawansowanej procedury pod tytułem automatyczne wykrywanie prędkości połączenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...