psychodeliczny Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Witam Czy ta karta co jest u góry uciągnie mi tymczasowo xp'eka :?: Planuję zmienić grafę więc muszę mieć jakiąś kartę "na chwilę". Proszę o pomoc :roll: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 pewnie że pociągnie. ja byłem zmuszony siedzieć na s3virage 2mb i jakoś szło :wink: tylko nie mysl o jakiś super rozdzielczościach :? u mnie mozna było walnąć znośne 640x480 16 bit, albo 800x600 256kolorów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 hm ja maialem 2miech temu s3 virge 2mb i 1024x768 24bit:) Gralem nawet w simsy(troche sie ciely:( ) no i CS condition zero SP (oczywiscie software) czasami po 6-8fps ale nic tam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 ups , to nie był virage tylko S3 TRIO 64V. ale xp utrzymała :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Ja wlasnie jade na tej grafie :D Wcale nie jest az taka zla. Xp-eka mi ciagnie w 1280x1024 w 16 bitach na LCD :D Moj Gigabyte sie spalil niestety i tylko to mi zostalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Dzięki, właśnie takich odpwowiedzi oczekiwałem. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 A czy ten S3Virge jest na PCI ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Tak to jest karta na PCI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Mam jeszcze wiecznego S3Virge3D 2MB i nie raz uratowal mnie :). W XP mialem rozdzieke 1024x768x16bit@60Hz i strony internetowe przy przewijaniu zwalniay ale to normaka przy tej karcie :). Nie wspominajac ze wglad samego XP przy 32bit'ach na radku przy tej samej rozdzielce tylko przy 85Hz jest owiele lepszym wyborem :) No i roznice widac odrazu :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Witam Dostałem tą kartę i od razu problemy. Karta działa pod DOS i spoko w biosik wchodzi, ale gdy ładuje się system to po chwili znika obraz, system się włącza tyle, że nie ma na ekranie obrazu. Próbowałem w rodziałce 800x600 16 bit 60 hz: systuacja się nie zmienia, zmieniłem też kompozycje - tak samo jak było. Zmieniłem też na brak przyspieszenia sprzętowego - brak efektów. W biosie jest oczywiście ustawione na PCI, wszystko chodzi do pewnego momentu. Kartę podłączyłem jako druga grafai sys. ją wykrywa, ale zgłasza jakiś problem którego nie jestem w stanie zdiagnozować. Pomóżcie proszę. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekspost Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Witam Czy ta karta co jest u góry uciągnie mi tymczasowo xp'eka :?: Planuję zmienić grafę więc muszę mieć jakiąś kartę "na chwilę". Proszę o pomoc :roll: Pozdrawiam 1068546[/snapback] masz sterownikik do tej karty?? prosze odnajdz je! blagam. potrzebne na gwal w ciagu max. tygodnia. ja szukalem ale nie moglem znalezc:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Win XP ma swoje stery do tej karty więc sterowniki z netu są tu zbędne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Witam Dostałem tą kartę i od razu problemy. Karta działa pod DOS i spoko w biosik wchodzi, ale gdy ładuje się system to po chwili znika obraz, system się włącza tyle, że nie ma na ekranie obrazu. Próbowałem w rodziałce 800x600 16 bit 60 hz: systuacja się nie zmienia, zmieniłem też kompozycje - tak samo jak było. Zmieniłem też na brak przyspieszenia sprzętowego - brak efektów. W biosie jest oczywiście ustawione na PCI, wszystko chodzi do pewnego momentu. Kartę podłączyłem jako druga grafai sys. ją wykrywa, ale zgłasza jakiś problem którego nie jestem w stanie zdiagnozować. Pomóżcie proszę. Pozdrawiam. 1071152[/snapback] mozliwe ze karta padnieta...ja mialem dokladnie to samo z radkiem 9100......myslalem ze to moze cos ze sterownikami , ale mialem dostep do serwisu i na kompie z Linuksem tez sie wywalalo..okazalo sie ze karta padnieta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...