Sysak Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Noszę się z zamiarem kupienia wentyla Glacialtech 2470 LIght. (Tracer Alu z wentylem 40mm chodzi jak ruska kosiarka:evil:) Może ktoś cos o nim napisać? Z tego co wiem są stosunkowo tanie 36-49zł, ciche 1900 rp/m, i chłodza nawet, nawet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Jestem posiadaczem tego wentyla i mogę powiedzieć, że w moim odczuciu jest niesłyszalny. Jego wydajność jest trochę cianka w stresie temperatury mojego proca dochodzą do 64st (Asus Probe) 53st (MBM5), a mam wentylator Arctica, który wyciąga powietrze z budy. Niestety właśnie noszę się z zamiarem zmiany tego wentyla z powodu tych temperatur :( gdyby były 10st mniejsze to bym go nie wymieniał bo ta cisza była by warta tych 50st. Do Twojego konfigu chyba ten cooler będzie dobry. Jeżeli cenisz sobie ciszę to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlins Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 spoko cooler, cichy i nie taki zły co do wydajności... jak na ten procek co masz w podpisie to sie nawet nie zastanawiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 tak ale bede zmienial na mobila 2500 :( może jak zrobie tunel, z boku obudowy i na koncu tunelu wentyl 92mm tak ze bedzie ssał powietrze z zewnątrz to nie będzie tak najgorzej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...