s182924 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 witam - mam pytanie jak opoznic zamkniecie systemu winXP pro pl /? np zeby zanim zagasi kompa zeby odczekal np. 2sekundy. itp a i jeszcze jeden question - mam drugiego kompa (celeron700Mhz - FCPGA - plyta glowna na chipsecie BX ) ktory tez ma winXP pro pl ale przy zamykaniu kompa nie gasi blaszaka.tzn pokazuje sie tylko napis na monitorku - "mozna zgasic komp itp" - zaznaczam ze BIOS sprawdzilem - problem tkwi zapewne w winXP.czy macie jakas rade na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Korzystajac z okazji - u mnie wystepuje cos takiego, ze gdy zostawiam kompa na dluzej wlaczonego (kilkanascie godzin lub wiecej) to mam pozniej problem z wylaczeniem go - tzn. daje zamknij system i pojawia sie plansza windowsa ze trwa zamykanie i... nic, nic sie nie dzieje :( Za to, gdy uzytkuje kompa kilka godzin lub krocej to nie ma tego problemu. O co moze chodzic?? Moj system to win XP pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...