Pichulec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Spójrzcie co tu koleś odstawił za numer http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1949 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 łął i co bedziesz co pare dni zakladał nowy topic ło ile to on ma w 3d,marku !!! ORB jest ogolnodostepny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Kolega najwyraźniej nie przespał dobrze nocy i wydaje mu się, ze ORB dopiero się pojawił :lol: No offence. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Ok potraktowałem to jako ciekawostkę a wy zaraz musicie szydzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.26 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Moze mi powiceie jak jest dostepny skoro ja nie moge zobaczyc wynikow ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Szczerze mówiąc to ja też nie mogę... a nie mam w domu neta zeby zarejestrowac wyniki na orbie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...