macmet Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Witam padł mi xp i mam tam wazne dokumenty komp jest zaklejony plombą gwar. czy moge na niego nainstalowac nowego xp ? i czy bede mógł spokojnie sobie wypalić te dok. ?? i na nowo sformatować xp i zainstalowac nowy sys ? jeszcze tego nie robiłem wiec proszę o porade :) -pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Zrób naprawę systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 no własnie tego tez nigdy nie robiłem jak to się robi uzywa sie jakichś komend aby to naprawic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 wciskam r -czyli naprawa to wiem a potem ?? c:/widows i co wybierać <1> i enter ?? czy jak ? moze jeszcze jakies komentdy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...