motofan Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Witam,pisze bo skończyły mi się pomysły.Zmieniłem płytę główną na tą z podpisu.Po instalacji windy XP zaczęły się problemy.Miałem blue screeny itd.Teraz mam restarty a w podglądzie zdażeń wyskakuje mi coś takiego: "Problem z aplikacją Generic Host Process for Win32 Services (svchost.exe)" oraz "Nie można uruchomić usługi General Purpose USB driver (adildr.sys) ponieważ jest ona wyłączona lub nie są włączone skojarzone z nią urządzenia".Czy ktoś może mi pomóc? System jest stawiany 5 raz od nowa,róźne stary od płyt,grafy itd.I nic.Bedę bardzo wdzięczny za każdą sensowną wypowiedź. P.S.Znalazłem jeszcze coś takiego:"Aplikacja powodująca błąd svchost.exe, wersja 5.1.2600.2180, moduł powodujący błąd ntdll.dll, wersja 5.1.2600.2180, adres błędu 0x00010e86." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 poszperaj po usługach w narzędiach administratora... spróbuj włączyc/wyłaczyć tą usługe... sprawdzić jakich innych usług wymaga.. i z nimi pokombinuj... ostateczeni nie masz włączonego portu USB a usługa próbuje wymusić dostęp do tego portu.. sprawdź BIOS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...