Faraokh80 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Witam Jestem nowy tutaj i mam pytanko. Chdziłem po sklepach komputerowych i widziałem tylko zdziwienie i samo nachodzące pytanie "o co mu chodzi". Więc konkrety: Czy w/w płyta głowna posiada możliwość niezależnego blokowania częstotliwości AGP i PCI tak jak to jest to Epoxie 8rda+ Jaśniej mówiąc czy da się zablokować AGP na 66 MHZ i PCI na 33MHZ przy zmianach MHZ FSB ?? Dzięki i zdrówka dla wszystkich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Witam Jestem nowy tutaj i mam pytanko. Chdziłem po sklepach komputerowych i widziałem tylko zdziwienie i samo nachodzące pytanie "o co mu chodzi". Więc konkrety: Czy w/w płyta głowna posiada możliwość niezależnego blokowania częstotliwości AGP i PCI tak jak to jest to Epoxie 8rda+ Jaśniej mówiąc czy da się zablokować AGP na 66 MHZ i PCI na 33MHZ przy zmianach MHZ FSB ?? Dzięki i zdrówka dla wszystkich :D Pewnie że się da :) W większości można sobie także regulować częstotliwość AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Tak, tak jak na każdej płycie z chipsetem NF2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraokh80 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Wielkie dzięki za odpowiedź. A jaki Bios polecacie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Bios to zalezy jak mocno chcesz krecic.. Zobacz temat o Abicie, tam ostatnio o to pytalem i jest kilka linkow. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Bios jest jak wodka, kazdy wejdzie, niektore podzialaja smiertelnie, a niektore dodadza skrzydel. Tak samo jak wodke musisz potestowac samemu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ale ta sama wodka tej samej osoba raz wchodzi a raz nie:] a z biosami chyba tak zle nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Logan"]ale ta sama wodka tej samej osoba raz wchodzi a raz nie:] a z biosami chyba tak zle nie jest. Czasami bios też do końca nie wchodzi :D Np. jak prądu braknie podczas flasha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Bios jest jak wodka, kazdy wejdzie, niektore podzialaja smiertelnie, a niektore dodadza skrzydel. Tak samo jak wodke musisz potestowac samemu ;)tylko ze wódki mozesz miec dwie (albo wiecej) naraz i zadna Ci złego slowa nie powie o drugiej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...