Elpio Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 posiadam w firmie kompa: K7S8XE CPU AMD Duron,1600MHz RAM 256 MB RAM Installed Harddisk(s)61.5 GB Windows Version Microsoft Windows XP Professional Uniprocessor Free, Dodatek Service Pack. 1 Display Adapter(s) NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 SAMSUNG CD-R/RW SW-252S, i mianowicie: co jakiś czas zawiecha wszystko staje by po chwili powrócic do normy (odpalam winde i po starcie nic nie robiąc mam uzycie procka 100%, i tak potrafi stac 5 minut i nie reagowac na nic poza resetem) zabieram go do domu i nic sie nie dzieje do kumpla i nic zadnych objawów wieszania ( katowany na FAR CRY w minimal bo lepiej sie nieda grać,) podłączam w firmie i .............. jego mać znowu to samo, myslałem ze to coś z prądem tj. zasilaniem no to mam jeszcze do tego UPS i nie pomogło czy SB RADIO moze mi wpływać na prace kompa? bo już niewiem czego sie chwycić ? "Żyła wodna " albo co? ale stary komp stał w tym samym miejscu i nic sie nie działo, wirósów niema bo DR WEB czuwa Pozdro ELPIO[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 ty masz kurde problem w postaci nieregulaminowego tytulu topicu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 psu :?: najnowszy bios :?: zmien temat topicu .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mslazi Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 <B>Elpio</B> - w firmie pewnie podlanczasz jeszcze jakies urzadzenia peryferyjne np: drukarke, skaner itp. To moze miec wpływ na dzialanie kompa. Mialem przypadek na (nowym) kompie w ktorym jak podlaczales drukarke (tez nowa) to ten ni czorta niechcial chodzic - bez drukarki ok, drukarka na innym kompie ok. Wymienilem plyte glowna na inny model wszystko OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Elpio, daj jakiś normalny tytuł tematu, co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpio Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 JAk już pisałem: o jakiś czas zawiecha wszystko staje by po chwili powrócic do normy (odpalam winde i po starcie nic nie robiąc mam uzycie procka 100%, i tak potrafi stac 5 minut i nie reagowac na nic poza resetem) zabieram go do domu i nic sie nie dzieje do kumpla i nic zadnych objawów wieszania ( katowany na FAR CRY w minimal bo lepiej sie nieda grać,) podłączam w firmie i .............. jego mać znowu to samo podkreślam że zabierajac pudło wraz z monitoram i podłączając gdzie indziej nic sie nie dzieje tylko u mnie w firmie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...