Skocz do zawartości
Elpio

Problem z duronem1600

Rekomendowane odpowiedzi

posiadam w firmie kompa:

K7S8XE CPU AMD Duron,1600MHz

RAM 256 MB RAM Installed Harddisk(s)61.5 GB

Windows Version Microsoft Windows XP Professional

Uniprocessor Free, Dodatek Service Pack. 1

Display Adapter(s) NVIDIA GeForce2 MX/MX 400

SAMSUNG CD-R/RW SW-252S,

i mianowicie:

co jakiś czas zawiecha wszystko staje by po chwili powrócic do normy (odpalam winde i po starcie nic nie robiąc mam uzycie procka 100%, i tak potrafi stac 5 minut i nie reagowac na nic poza resetem)

zabieram go do domu i nic sie nie dzieje do kumpla i nic zadnych objawów wieszania ( katowany na FAR CRY w minimal bo lepiej sie nieda grać,) podłączam w firmie i .............. jego mać znowu to samo, myslałem ze to coś z prądem tj. zasilaniem no to mam jeszcze do tego UPS i nie pomogło

czy SB RADIO moze mi wpływać na prace kompa?

bo już niewiem czego sie chwycić ?

"Żyła wodna " albo co? ale stary komp stał w tym samym miejscu i nic sie nie działo,

wirósów niema bo DR WEB czuwa

Pozdro

ELPIO[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<B>Elpio</B> - w firmie pewnie podlanczasz jeszcze jakies urzadzenia peryferyjne np: drukarke, skaner itp.

To moze miec wpływ na dzialanie kompa.

Mialem przypadek na (nowym) kompie w ktorym jak podlaczales drukarke (tez nowa) to ten ni czorta niechcial chodzic - bez drukarki ok, drukarka na innym kompie ok. Wymienilem plyte glowna na inny model wszystko OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAk już pisałem:

o jakiś czas zawiecha wszystko staje by po chwili powrócic do normy (odpalam winde i po starcie nic nie robiąc mam uzycie procka 100%, i tak potrafi stac 5 minut i nie reagowac na nic poza resetem)

zabieram go do domu i nic sie nie dzieje do kumpla i nic zadnych objawów wieszania ( katowany na FAR CRY w minimal bo lepiej sie nieda grać,) podłączam w firmie i .............. jego mać znowu to samo

podkreślam że zabierajac pudło wraz z monitoram i podłączając gdzie indziej nic sie nie dzieje tylko u mnie w firmie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...