Raczy Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 pompki Eheim compact 1000 mj1000 Atman AT-306 cena/niezawodnosc bloki Spider extreme X3M Uriel Crystal C2 cena/wydajnosc jezeli macie jakies inne pompki lub bloki sprawdzone niezawodne to prosze napiszczie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 pompka Atman AT-306 @ niezatapialna blok Uriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Zatopiona mj1000 i Crystal C2 lub Eheim 1048 i X3M ps. Poczytaj forum:!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 dzieki panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 z tego co podales, to uzywam spidera extreme px oraz mj1000. Blok fajny, chcoaiz nei mam porownania do innych, lecz musze przyznac ze co do pompki, to spodziewalem sie ze bedzie nieco cichsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Miałem MJ1000, a teraz mam Eheima 1250 i jest tak samo głośno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...