tomboy Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Dzisiaj zauwazylem skanujac dysk (samsung 160GB sata) ze na jednej z partycji jest 8kilo badów :( Dysk mam jakies 3 miesiace. Co najdziwniejsze juz mialem taki problem z Samsungiem - na innej 160 pata takze po ok 3 miesiacach pojawilo sie dokladnie 8 kB badow. Wymienilem go na gwarancji. Dziwny zbieg okolicznosci... I tu prosba do posiadaczy tychze dyskow: sprawdźcie czy nie macie takze badow - moze samsungi juz tak maja :? albo ja mam taki niefart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomBros Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Może odświeżenie tematu na liście coś da bo JA też bym chciał się dowiedzieć, czy SAMUSNG tak ma bo sam chciałbym kupić ten dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 a w jakich warunkach dysk pracuje?(temp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 mi sie tez ostatnio pojawily bady na rocznym maxtorze (6Y080L0) nie wiem ile ich bylo bo mi troche namieszaly ogolnie, ale pomogl HDD REGENARATOR. polecam to oczywiscie wplynelo na moja opinie o maxtorze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...