freeman Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Mam plytke na VIA 694 i chce kupic nagrywarke. (LiteON x24) Ale ktos mi powiedzial, ze moga byc na VIA problemy :( Moze nie nagrywac plytek z max. predkoscia i moze sie zacinac proces nagrywania 8O Prawda to? Ma ktos stara plytke na VIA i nagrywarke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Ja mam płytke na via pod pIII i nagrywarke i zero problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 mój kumpel ma Via apollo Pro + nagrywarkę LG 32x i nie ma żadnych problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 mój kumpel ma Via apollo Pro + nagrywarkę LG 32x i nie ma żadnych problemów I nagrywa mu z max. predkoscia x32? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Ja mam płytke na via pod pIII i nagrywarke i zero problemu Ja tak samo plus 2 nagrywajki w porywach do trzech ricoh 6x4x32x ide bez problemu od n lat Hp (sony) 8x4x32x scsi od 0,5 roku bez problemu okazjonalnie LG 16x10x32x ide bez problemu ... Via 4 in 1 zainstalowane. z nagrywaniem nie ma problemu czasem nawet mozna 3 plytki rownolegle :) tylko juz nic w windowsach robic nie mozna :) no moze winampa sluchac :). Ogolnie nie zgodze sie z obiegowa opinia ze plyty na VIa sa do !@#$ moja jest max stabilna , obsadzone sa wszystkie mozliwe sloty ,do dwoch dyskow , do 4 napedow, i hula dniami i nocami przezyla jedno zjaranie zasilacza tak jak i wszystko inne ;) jest ok :oops: nie powinno byc problemow :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...