d179 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Witam.Znalazłem takie coś na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32515423 .Pytałem sprzedawczynię,czy to jest wersja SE,ale ona twierdzi,że to napewno jest wersja S.Ciężko cokolwiek znaleźć na necie o takim dziwactwie.Może ktoś powie coś na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Jesli zdjecie jest oryginalne to mozna odrazu powiedziec ze karta jest 256bit'owa(szyna pamieci). Czy jest 8 czy 4 potokowa to ze zdjecia trudno mi poweidzec :). Laminat 9800PRO na moje oko ;). Powiedz jej aby zrobila test w 3DMarku01/03/05 oraz niech zczyta co pokazuje RivaTuner inny program do diagnozy karty. Wtedy bedziesz pewny na 100% co to za karta. No i taktowanie aby podala :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d179 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Ta baba to nawet nie wie co to jest 3dMark.Z tego,co mi napisała,to wnioskuję,że raczej można się tylko jej zapytać jak się robi zupę pomidorową,a o rzeczy związane z komputerem to nie za bardzo.Spadły jej te karty z nieba i liczy na łatwy zarobek.Jak to jest zwyczajna SE,to za 600zł można kupić w sklepie z dwuletnią gwarancją i fakturą.Najlepsze jest hasło,że to "podobno wypas wśród kart".Ktoś jej tak powiedział,a ona powtarza.Co to jest TD12 ? Turbo-Diesel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...