paulo Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 U góry okna pojawia się pasek ? Jeżeli tak, to wystarczy kliknąć na niego i dodać daną stronę do listy tych, które mogą instalować pluginy/rozszerzenia. Brakujące wtyczki możesz też pobrać "ręcznie": http://plugindoc.mozdev.org/windows.html . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 U góry okna pojawia się pasek ? Jeżeli tak, to wystarczy kliknąć na niego i dodać daną stronę do listy tych, które mogą instalować pluginy/rozszerzenia. Nic z tego, nie działa. Dodałem strony do listy tych, które mogą instalować pluginy/rozszerzenia i dalej nic. Zresztą ze 2 dni temu nie musiałem ich nawet dodawać do listy i normalnie mogłem ściągać wtyczki. Brakujące wtyczki możesz też pobrać "ręcznie": http://plugindoc.mozdev.org/windows.html . A skąd mam wiedzieć, które wtyczki mam zainstalować? 8) Dzięki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 A skąd mam wiedzieć, które wtyczki mam zainstalować? 8)Tu na Tweak'u chyba tylko Flash będzie Ci potrzebny. Podaj przykład strony, to sprawdzę jakiego pluginu Ci potrzeba. Problem z wyszukaniem pluginów leży chyba po stronie serwera Mozill'i (faktycznie szuka, szuka i nic nie umie znaleźć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Juz wszystko OK. Zainstalował sobie Flasha i najnowszą Javę i jest GIT. Zresztą Mozilla już sama pobiera wtyczki, widocznie coś było nie tak z serwerem. Dzięki za pomoc paulo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 wyglada na to ze przyczyna wszystkich moich problemow z Mozilla byla panda :( Tak jak ktos podal wyzej, powoduje problemy.Mam podobne jazdy nawet z opera-juz mnie .... strzela z tymi przegladarkami a nie chce rezygnowac z pandy ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...