ludi Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Czy warto zakupić T 230 (od niedawna za 349zł lub 379zł w innej sieci w systemie prepaid?). Czy jest może lepszy telefon w tym przedziale cenowym(najlepiej nówka) biorąc pod uwagę stosunek cena/jakość? Ciekaw jestem czy bateria trzyma rzeczywiście 5 dni-proszę o wypowiedż znawców tematu.Brałem pod uwagę również N3510i za 399 też nówka ale wygląd już niedzisiejszy... :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Mi bakteria trzymala kolo 3-4 dni (nowiusienki telefon z salonu, po kilku dlugich ladowaniach). Co do funkcjonalnosci to wszystko zalezy od oczekiwan, mi sie podobal. Wady jak dla mnie to fatalny manipulator 4 kierunkowy i kiepski wyswietlacz (rozdzielczosc). Podobno trafila sie teraz seria, w ktorej czesto padaja glosniki (ten taki normalny do zwyklych rozmow, bo jest jeszcze drugi grajacy dzwoneczki). Ja mialem okazje trafic na taki model - glosniczek padl po 2 dniach od zakupu :-) Oczywiscie wymienili w serwisie i teraz gdzies komus dobrze sluzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Ja go mam trzyma mi 5 dni przy 30 minutach rozmowy w tym czasie. Raz mi się zawiesił na około 3 minuty. Wczoraj nie mogłem zadzwonić do żony - zaczął wybierać numer i się rozłączał(wkużyłem się bo się umówiliśmy, że zadzwonie jak przyjadę pod sklep a tak musiałem iść ją szukać). Na samym początku jak go kupiłem to gubił stacje - serwis i wgrali nowe oprogramowanie od tego czasu to tylko raz pojawiło się TYLKO NUMERY ALARMOWE. Nie polecam - piszą 300h na czuwaniu i 10h rozmowy. Żony motorola 205 przy 200h/5h trzymała też 5dni. Chwyt marketingowy. Ten model im nie wyszedł choć dość ładnie wygląda - dla tego go wziełem. Zobacz też : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=87832&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Mojej siostry chlopak go ma i sa 2 rzczy ktore mi sie z nim nie podobaja: 1) Ten joystik czy co tam taki badziewiacki. 2) Klawisze ciezko chodza i to mnie najbardziej dobilo :( Ps. Ja bym na twoim miejscu wzial N3510i lepsza w obsludze i wogole jest OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Czy warto zakupić T 230 (od niedawna za 349zł lub 379zł w innej sieci w systemie prepaid?). Czy jest może lepszy telefon w tym przedziale cenowym(najlepiej nówka) biorąc pod uwagę stosunek cena/jakość? Ciekaw jestem czy bateria trzyma rzeczywiście 5 dni-proszę o wypowiedż znawców tematu.Brałem pod uwagę również N3510i za 399 też nówka ale wygląd już niedzisiejszy... :?: :?: :?:~350zl SE t68i/t310+mca 25 i pewnie starczy na irde... ~400zl Siemens M55 te telefony beda o wiele trafniejszym wyborem niz t230. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek_1986 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 proste ze tak T230 to badziew jakich malo a pozatym ja bym wolal jakis telefon od kogos kupic albo z allegro za 350 i kupic jakas startowke!! duzo jest telefonow za ta cene dobrych ;]]] tu masz http://allegro.pl/show_item.php?item=32623459 do tego kupujesz startera za 20 prycli i masz mega telefon za mega cenke ;dd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 nie warto - za tyle kupisz już sagema myx-6 a to już jest genialny telefon za tą cene !!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Dzięki za info 8O ,faktycznie ten SagemX-6 do T230 jest jak niebo a ziemia...tylko ze cena oscyluje w granicach 450-499 zł! Podobno wbudowany aparat robi rewelacyjne fotki (ale czy prawdą jest ,że np.gier nie można wgrywać przez kabelek i czy bateria pociągnie z 5 dni) :D :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 5 dni to i tak duzo. Poza tym 65 tys kolorow i wiele innych berow eobi swoje :) A co do gier, to nie sa one musowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 bateria pociągnie i 7 dni - sam go kiedyś miałem to ładowałem go raz na tydzień a w tym czasie dużo fotek pstrykałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 I jak ludi co wkoncu kupisz? Kiedy kupujesz fona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Teraz w grę wchodzą 2 fony? Harry-a gdybyś ty miał wybór między My-X6 za ok. 450 a N3510i<którą sam zachwalałeś> za 320-to czy warto zaoszczędzić te 130 zeta :?: po waszych wypowiedziach zrezygnowałem z T230-bo poza świetnym w/g mnie wyglądem to raczej nieudany model :idea: i nie warto go brać! ...RoKFoR wspomniał o M55 i gdyby tylko miał lepszy wyswietlacz niż N3510i to bym dłużej się nie zastanawiał :-)... P.S. widzieliście tą "cienką" N2650 http://mobil.idnes.cz/obrazek.html?obrazek...kia_2650_31.jpg ---fajnie wygląda :lol: cena z allegro-jedyne 799! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Jesli sie zastanawiasz teraz nad tymi dwoma fonami to bez porownania bym bral Sagema MYX 6 i tobie to samo radze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=87832 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...