zapa Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Witam! :) Planuje w najbliższym czasie zmienić płyte główna z mojego MSI KT4V na ( wiadomo ) coś lepszego :) I pytanie, co polecacie ? Jaka firma i który model. Dodam, że płyta powinna posiadać : Socket A, chipset - nVidia nForce2 ( chyba lepszy od VIA, a może się myle ), dual chanel, S-ATA, karta sieciowa, nForce Dolby decode ( dźwięk Dolby Digital ) oczywiście dobra do podkręcania, oraz stabilna ;) Słycham, pytam, czytam :) Pozdrawiam i czekam na propozycje - najlepiej z uzasadnieniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 abit nf7-sl btw. po co ci płyta dobra do podkręcania jeśli masz zasilacz codegena i ramy elixira? btw2. warto to zmieniać teraz na coś pod socket A? niedługo socket 754 spowszednieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 n/c 1.SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ było juz baaaaaaaardzo wiele razy ! ABIT lub DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJWITUS Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 zadaj sobie pytanie........ czy warto inwestowac w Soket A??? ja pomyslalbym juz o AMD64 ... najlepiej na Socet939 (juz mysle :D :twisted: ) ale wiadomo kasa.... ale jest tu sporo do poczytania o MOBO pod AMD wystarczy poczytac....... ja stawialbym 1.2. DFI LanParty II Ultra B ABIT NF7-S(SL) (MAX OC - STABLE VERY NICE) 3.Asus A7N8X (-E i Deluxe) (MAX STABLE - OC VERY NICE) 4.ABIT AN7 kazdy ma swoje zdanie i moze miec swoje opinie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 taki temat byl juz wiele razy uzywajcie ludzie szukam Ten temat jest jednym z najczesciej poruszanych ABIT nForce7 lub jakis inny nforce moze ASUSA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...