nero22 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Szukam spolszczenia do Autocada 2000 i jakoś ciężko mi to idzie,jakby ktoś mógł mi to podesłać na maila lub podać jakiś link byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 po co spolszczenie z resztą szczerze mówiac sie z tym nie spotkałem ... jest eng wersja i jest polska obie rozprowadzane jako oddzielne obie dostepne w p2p a jesli masz oryginal to skontaktuj sie z autodesk polska oni Ci powiedzą czy cos takiego w ogóle jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacho Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ja mam AutoCAD 2000 PL i bardzo dobrze mi się pracuje napewno lepiej niz na ENG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nero22 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Już dorwałem polską wersję (oczywiście oryginał) a szukałem spolszczenia bo ciężko mi sie uczyć na angielskiej wersji z polskim opisem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...