max36 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Jak to zrobić by owernet ściągał z większym transwerem nisz maksymalnie 6 kb/s . Konfiguracja no właśnie mam ogulnikowe pojęcie jak skonfiguroać overnet , czy jest spolszczenie do overnetu 0.53a . Istnieją jakie kolwiek sposoby na poprawe ściągania owernetem prosze o porade łącze kture mamy to DSL 1 Mb i jest nas ośmiu na lanie owszem ze stron internetowych mam transwer jak ściągam 140 kb/s ale Overnet to kiepsko idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 zwiększ ilość jednoczesnych połaczeń w opcjach na pewno jest, jak zainstaluje overneta to napisze dokładniej, ale powinieneś sobie poradzic :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Radzę zacząć od tego: OverBot Lite Na mojej neo640 najlepszym ustawieniem jest 1024k down i 128 up (over potrafi pociągnąć u mnie nawet 120k :D). Bardzo przydatną funkcją jest też IA które polecam włączyć. I w "ED2K Booster" minimalną zwiększyć liczbę źródeł do 15. Zresztą wszystko jest tam ładnie opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...