Skocz do zawartości
Lookczyk

Jaki monitor 17"do 700zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Poniewaz mój stary monitor wykorkował niedawno (dym ,iskrzenie itp 8O .) prosze was o radę - jaką 17- stke mozecie mi polecić w cenie do 700zł :?

taką by miała 1024x768 w 100 Hz, jeśli to osiągnie to resztę parametrów też będzie raczej miała ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx za dobre rady!!!

ale kupiłem takie cóś : http://sklep.benchmark.pl/pelny_12124.html głównie ze względów finansowych (niestety)

Ale monitorek jest spoko (jak narazie odpukać....) , ma bardzo ostry i wyraźny obraz 8O a z kolorami sie jeszcze pobawię :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx za dobre rady!!!

ale kupiłem takie cóś : http://sklep.benchmark.pl/pelny_12124.html głównie ze względów finansowych (niestety)

Ale monitorek jest spoko (jak narazie odpukać....) , ma bardzo ostry i wyraźny obraz 8O a z kolorami sie jeszcze pobawię :D :D

to udało CI się. Jak kupowałem ten monitor dla klienta to przyjechał...zepsuty. I od razu serwis i tydzień w plecy :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko szkoda ze ma gorsze parametry :lol:  :wink:

parametry nie zawsze oddaja mozliwosci w rzeczywistosci...

psujny??!! zawsze trafi sie kilka egzemplarzy trefnych na cala produkcje... :|

tandetnie wyglada - hmmm jakbyss zobaczyl w rzeczywistosci jak pracuje to by nie mial dla ciebie znaczenia plastik [a ten jest pierwsza klasa wg mnie, ladny szaro-srebrny]

ale kazdy ceni co innego... ;-)

narcyz i loobek a wy na jakich pracujecie??!! :twisted: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@enigma_pl zdaje sobie sprawe, ze trafiaja sie nieraz poprostu jakies trefne partie. Tak jak ze wszystkim zreszta. Co do tandetnego wygladu, to jest moje zdanie, mi sie tam on poprostu nie podoba. Plastik moze i jest pierwsza klasa ale wole jakos zykly standardowy wyglad. Jesli chodzi o prace tego monita, to niezbyt sprawdzilem, bo w sklepie stalo ich kilka i wszystkie chyba do jakiegos rozgaleznika byly podlaczone czy cos i pracowaly w 60Hz. Bedac w sklepie widzialem jak jedni panstwo sie wlasnie zdecydowali na ten monitor, poniewaz ich syn powiedzial, ze ladnie wyglada :D

Jesli chodzi o moj monitor, to chyba juz gdzies wczesniej napisane, ze pracuje na Philipsie 107P5 Brilliance. Jeste, zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi