robirem Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem karty jak w opisie, wszystko chula aż miło. Zastanawia mnie jedna sprawa - dlaczego przy starcie systemu xp nie widzi wogóle karty natomiast na podglądzie w menadz urządzeń widzi port PCI II (komunikat: urządzenie działa poprawnie) , co to może być? . Wczoraj przeczytałem że być może jest to problem sterowników do nforce II ale jaki??, za wszelką pomoc z góry dzięki konfig. Abit nf7 2.0( nforce 2) barton 2500@3200, 1g ram kingston, POV 6800GT@400/1100 (61.77), windows xp prof wyniki: dmark 03 -11.890 , 05 - 4.350 , gry jescze nie testowane pozdrawiam Robirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Zainstalowales stery do MOBO? Czy po przesiadce(zmianie karty) wyczysciles OS lub go reinstalnales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robirem Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 stery do płyty instalowałem w kwietniu tj przy zakupie. Na stronie nvidia są nowe 5.10 czy jakoś tak ale pisze że konieczne jest posiadanie serwis packa 1 do windy xp a ja niestety nie posiadam, więc trochę się boje ryzykować pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 umnie tez widzi grafe na porcie PCI2 ale wszystko dziala OK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...