dzieciol4 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Nikt mi nie odpowiedział na moje pytanie w temacie związanym z tymi sterownikami więc zadam je tutaj: czy na radku gigabyte 9550 te stery umożliwią mi jego podkręcenie czy podkręcanie będzie zablokowane ? ciagle używam OMEG .58 ;( Miał ktoś z tym do czynienia ? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Instalowałem je u kumpla, który ma tego radka i nie było problemów z podkręcaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 A czy tak trudno Ci sciagnac sobie te sterowniki i przetestowac samemu ?? Przeciez to jest 2 minutki testow (nieliczac sciagniecia sterow). Troche wlasnej inwencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 inwencja dobra zecz pod warunkiem ze te nowe sterowniki beda działać :) Dlatego pytam. Już nie raz miałem jaja, że wgrywałem nowe sterowniki, nie dało się podkręcać więc wracałem do starych i mimo czyszczenia drive cleanerem miałem jaja typu cały ekrazn w winie przesuniety, że nic nie widać albo nie startujący i blokujący się win :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 To moze masz cos nie tak z karta graficzna bo po zmianie sterownikow a w dodatku po poprawnym ich odinstalowaniu cos takiego nie wystepuje, przynajmniej u mnie bo nigdy takich problemow nie mialem ale sterowniki zmienialem juz naprawde wiele razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Albo czas na format c i reinstal wina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...