konios Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Siema!!!!! Powiedzcie mi ktory zestaw wybrac i co o nich sadzicie. Creative 6.1 6700 creative 5.1 5900 Prosze was o pomoc, i nie dosylajcie mnie do innych tematow. Creative ma wieksza moc ale chyba i tak nie wykorzystam tych 6 satelitek w pełni. Mam SB Live! 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Bo normalnie przeczytalem te wszystkie tematy i nic z nich nie wynika tylko to ze najlepiej jest kupic dwie kolumny i wzacniacz, i tyle sie dowiedzialem. :(:(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 I jak w kolejnym temacie Ci napiszą, że lepiej jest kupić kolumny i wzmacniacz to będzie cacy, tak? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Tylko ze ja nie mam kasy na takie zestawy na jakie inni moga sobie pozwilic. Che wiedziec ktore glosniki sa lespze (z tych dwóch modeli) a nie co bedzie lepsze od nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Dobra, chwilowo nie zamykam - ale po co Ci zestaw 6.1 do karty 5.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 poniewaz w tych glosnikach jest mozliwosc podlaczenia do karty 5.1 (poprzez up-mix), tylko nie wiem czy dzwiek bedzie leszpy i wogóle. Powiedzcie cos konkretnego i koniec tematu, bo bezsensowne jest sprzeczanie sie co jest lepsze kolumny + wzmacniacz czy pierdziawki Creativa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Oczywiście że wzmacniacz i kolumny :D Ale jak się nie chcesz w to bawić to kup zestaw 5.1 bo i tak różnicy na pierdziawkach nie usłyszysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Kup to creative 5.1 5900 bo jesli masz karte 5.1 to zestaw 6.1 ci niepotrzebny. Bierz to co wymienilem. Wiecej poczytaj se na www.creative.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 creative 5.1 5900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Chmmmmmm kolejny temat dotyczący głośników Creativa, trzeba napisać do "góry" o utworzenie kolejnego samodzielnego od Inne Komponenty forum dotyczące tych głośników, dziwie sięw sumie tej modzie na tandetne palstikowe 5.1 jeśli chodzi o pytanie nie napisałeś nawet do czego ów głośniki mają służyć (muza/gry/filmy/wiadomości gg/ wieć chyba i tak jest ci wszystko jedno co kupisz aby miało napis Creative, było przynajmniej 5.1, eh twoja sprawa ja bym w każdym razie nie kupiłe żadnego zestawu Creativa, Logitecha, i innych P.S Przypuszczam źe w najbliższej przyszłości mnie zjedzą za tego posta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 nikt cie nie zje:) kazdy kupuje zestawy na swoja kieszen...wiadomo ze kazdy by chcial miec osobne wypas stereo do muzy osobno jakis zewnetrzny dekoder do dvd...no ale hajsiwa brak czasami:) ja sie przezucilem z wiezy na to co mam w opisie czyli T5400 wiec proponuje ci to...do muzy spoko szzcegolnie na Asio ... filmy dvd czy divx z ac3 tez spoko wiec w tym przedziale cenowym nic lepszego chyba nie znajdziesz...PS T5900 nie rozni sie niczym oprocz poziomego centralnego i koloru wiec bierz t5400 tansze o paredziesiat zl:) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 kazdy kupuje zestawy na swoja kieszen...wiadomo ze kazdy by chcial miec osobne wypas stereo do muzy osobno jakis zewnetrzny dekoder do dvd...no ale hajsiwa brak czasami:)O nienie, nie każdy, uwierz mi :D Są ludzie, którzy jeżeli mieliby dużo siana, to kupiliby sobie do kompa wieże (tu japonski producent siakies masowki) z 5-droznymi glosnikami, 20plytowym cdchangerem, w tym 3 nagrywarki, a w tych 3 jedna dvd i wieeelką nalepką na głośnikach (10 000w pmpo/800w rms per kanał). Niestety... Wracając do tematu :D - podzielam zdanie Kwiecienia - bierz pierwsze lepsze 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 buahahaha no cos w tym jest:) i zeby mialo jeszcze duzo swiecacych nalepej i pokretel:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Za 350~400 zł można już kombinować z zestawem stereo, wcale nie takiej najgorszej jakości a do słuchania muzy o niebo lepszy niż 5.1 Creativa, jak już ktoś napisał szkoda było by mi dać tyle kasy na suszarke do nóg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...