gr0szek_ Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 co myslicie na temat tej plyty? czy jest to tylko smigacz do biura czy do domu do gircowania nada sie. z vga zintegrowanego nie bede korzystal bo mam 9600pro :D wydaje mi sie ze jest to najlepsze mobo z mATX? http://www.barwkomp.pl/index2.php?id2=menu...GM3I&kat=&pkat= tu macie opis :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Hm, jak dla mnie płyta typowo do biura. Oczywiście każdy ma swoje zdanie....Jeśłi chcesz do domu to zwróć uwage na TYLKO 2 sloty PCI i dwa banki pamieci. Zintegrowana karta graficzna dla mnie jest nie do przejścia...To tylko moja opinia, za tą cene dostaniesz lepszą płyte bez zint. karty graf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 no ok ale ja mam radeona 9600 i z niego bede korzystal. i ma byc mATX koniecznie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...