ravenclaw Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 No więc zainstalowałem je pod win Xp ale jak wchodze do zakladki to sie zamykaja wlasciwosci i wyswietla o jakim bledzie. Czy mozna to naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 A to byłe te ściągnięte ze strony nVidii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 musisz pierw odinstalować stare stery a później zainstalować 40.41 też miałem taki problem, jak zresztą dużo osób :) aha 31.00WHQL są lepsze - mniej wydajne ale jak soczyste kolorki, jeszcze ktoś pomyśli że mam ATi w kompie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Sciągane z nividi. A pozatym próbowalem odinstalować stare stery i nowe ale nic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Siemka. Z tego co slyszalem trzeba usunac plik nvdrspl.dll, ale nie jestem pewien czy to akurat tak sie nazywa. Ale tych sterow i tak sie nie oplaca instalowac ze wzgledu na slabsza jakosc obrazu, jakies przeblyski podczas gier itp. itd. przynajmniej tak bylo u mnie i nie znaczy to ze bedzie tak u ciebie. Oprocz wad te dentki maja jedna zalete daja kopa np. w 3dmarku +700 pkt. u mnie bylo wiecej, ale gry cos zwolnily. Testuj u siebie moze bedzie spox. Pozdrowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja ma gf2 Ti ale w 3d marku dalo mi 200 punktow hehe tylko musialem sciagnac jeszcze nowego tweaka i poprzestawiac ustawienia dopiero wtedy bylo 200+ bo inaczej bylo 50-:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...