Michał_Szulkin Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Ostatnio mało gram a komp troszke chodzi wiec postanowiłem przyłączyc sie do jakiegos projektu. cos co moze byc pozytywne. Padło na UD policzyłem dzis dopiero 2 próbki i postanowiłem dołączyc do team-u Tweak.pl. Dlatego witam i zaczynam liczyc :) moj nick w UD to - MisiekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 i odrazu mam pytanie :) Agent versja 3.0 (2814) jak zwiekszyc ilosc miejsca na dysku ? czy to cos pomaga ? czy zostawic tak jak sie zainstalowało ? ( porównawczo jest 5GB mam trosze miejsca na dysku i mogłbym przeznaczyc nato troszke wiecej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 udagent->View your scores and rewards->login/pass->my device manager->profiles->default-> i dajesz 10GB(max) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 weilkei dzieki za info juz sobie zmieniłem :) teraz mam jeszcze jedno pytanie na pczatku próbki liczyły mi sie szybciutko około 1godziny 30 minut a teraz pond 6 co moze byc tergo przyczyna ? czy teraz sa rozsyłąnejakeis bardziej skomplikowane próbki czy cus ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 może dostawałeś próbki z projektu Smallpox Research zauważyłem że wymagają o wiele mniej czasu CPU niz Cancer Research Project. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witamy w paczce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...