Crasher Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Witam. Mam taki problemik. Jak wezme plik avi i przeciagne go do katalogu to mi wyskakuje, ze jest aktualnie uzywany i nie moge go tak skopiowac. Strasznie to tez obciaza procesor. Nie wiem czemu tak jest, wczesniej nie bylo. Kopiuj, wklej dziala normalnie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Po pierwsze to nie kopiujesz, a przesuwasz... Po drugie do kopiowania/przenoszenia/usuwania używaj lepiej Total Commandera niż windowsowego Explorera. Po trzecie aby się dowiedzieć dlaczego tak jest --> http://forum.purepc.pl/search.php , hasło: "avi"... Drugi w kolejności wyszukany post !! już daje odpowiedź, szukanie nie boli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 a wczesniej oglądałes ten filmik? moze player nie potrafi się 'normalnie' zakończyć i zwolnić plik... z może sam go nie wyłączyłes.. i zamierzasz usunąć...(przenieść) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...