Pure Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Jak wyżej zrobiłem wszytko co było napisane w instrukcji na stronie nvidi i gucio niemam dźwięku :evil: :evil: Jak zrobić by mi Cs chodził zainstalowałem ta cedege i wine ale nieche sie właczyć nawet niewiem jak A jak instaluje stery do ati to mam coś takiego Instalacja nie powiodła się: file /usr/X11R6/lib/libGL.so.1.2 from install of fglrx-4.3.0-3.14.1 conflicts with file from package libxorg-x11-6.7.0-2mdk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Jesli idzie o fglrx to trzeba pewnie uzyc opcji --force, zeby nadpisal ten plik i nie martwil sie o konflikty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 wczoraj instalowałem drivery pod linuxa do ati radeon i lunux mi padł konsola sie wyświetliła i coś tam sie pluje ze niemoże framebufera zrobić czy też wyświetlać w nim, znów wszytko od początku :) musze robić :/ jełśi mi sie chcieć będzie bo już mnie to wkurzać zaczyna powoli (ale kusi by próbować dalej :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Update do kart ATI: w /lib/modules/2.6.3-4mdk trzeba zrobic sym.link o nazwie build kierujacy do katalogu /usr/src/linux może uzncie to zagłupie ale niemam pojęcia jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 ln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 co do nForce to: kompilujesz jadro z obsluga tego chipsetu, a przy wybieraniu SC wybierasz Intel i850 (chyba? nie pamietam :)) instalujesz z paczek alse, odpalasz: alsaconf, i wsyztsko ci sie ladnie robi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 kernel/sound/pci/snd-intel8x0 ten konkretnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...