motofan Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Witam wszystkich i od razu przechodze do rzeczy.Po instalacji modemu do Neo+ (Sagem Fast 800) w logach systemowych mam coś takiego:"Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia." Niektóre aplikacje wywala do windowsa.Kombinowałem ze sterami (mam teraz 2.0.31 czyli najnowsze) i nic.System Win XP postawiony od nowa.Miał ktoś taki problem?Help. Najgorsze jest to że po wywaleniu tych sterowników problem nadal zostaje :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_79 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Mam ten sam problem jest to problem z sterownikami do modemu neostrady ja jeszcze się ztym nie uporałem. Jak już wiesz oco chodzi to daj znać. ?? :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Niestety nie uprałem się z tym :(.Ale już się przestałem przejmować.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_79 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Zmień w rejestrze w kluczach:uruchom Regedit [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMControlSet001ServicesADILOADER] "ErrorControl" [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMControlSet002ServicesADILOADER] "ErrorControl" zmienić wartość z 1 na 0. Ten problem tylko likfiduje komunikat :?: szukam dalej jak coś znajde to znowu napisze . Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Dzięki,zawsze to coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_79 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Dzięki za odpowieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 To chyba trochę OFFTOPIC,ale temperaturę mam na procu maks 52 stopnie w stresie.Co do twojego Celka to zapytaj się na forum Intela na górze głównej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...