Skocz do zawartości
Fan99

Athlon 1000 Mzh czy czas na zmiane ??

Zmiana Athlona 1000 na XP ??  

1. 1. Zmiana Athlona 1000 na XP ??

• Zmieniam na Xp
      11
    • Zostawiam ten mi wystarczy.
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Athlona 1000 mzh (266) i zastanawiam sie czy nie czas już na niego. Morze opłaca sie teraz go sprzedać dołorzyć 150 zł i mieć już tego XP. Ale przecież to jest nawet niezły proc, jednak ....... później morze być za późno i wtedy nieodzyskam kasy ze starego procka i bede musiał kupić całkiem nowego. ??

A ty zmieniłbyś swojego Ahlona czy durona 1000 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym poczekał na hammera... Tzn. na Twoim miejscu. Ja osobiscie czekam na 64 bitowego INTELA... jakikolwiek on bedzie i tak go kupie... ale jak narazie mam P3 i jest ok...

Pozdrawiam Wszystkich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tej chwili zbieram na wc. Jak juz je zaloze, to odblokuje mnoznik i podkrece. Dopiero kiedy to przestanie mi wystarczac, pomysle nad zmiana procka. W tej chwili nie widze potrzeby kupowania czegos mocniejszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli szybki procek jest Ci potrzebny i masz kase to zmieniaj!!!

Ale moim zdaniem nie jest wazne jakiego masz kompa, a raczej co potrafisz przy jego uzyciu zrobic....

Mam znajmego informatyka, ktory zamiast zajmowac sie wyciskaniem siodmych potow z komputera aby tylko uzyskac jeden punkt wiecej w 3dmarku czy innym dziadostwie, pisze np. progsy i applety w javie i to takie, ze poprostu zasluguje na pewien respekt. A w domu ma cyrixa 166...

pozdrawiam!!!

Marcin Ciemny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tej chwili zbieram na wc. Jak juz je zaloze, to odblokuje mnoznik i podkrece. Dopiero kiedy to przestanie mi wystarczac, pomysle nad zmiana procka. W tej chwili nie widze potrzeby kupowania czegos mocniejszego.

jestem za!!!! ten procek i tak już jest spisany na straty wiec unlockinij mnozni tak jak ja to zrobiłem w zostatnich dniach i go podkręć jak ci zabraknie to sobie zmienisz. Chociaż na 1000 póki co wszycho śmiga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem , jęśli nie zajmujesz się grafiką, nie spędzasz

połowy życia nad grami to ten 1Ghz w zupełności starczy. Jeśli chodzi

Ci o gry, to może zmień kartę graficzną? Zmiana grafy może czasami zdziałać cuda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...