Fan99 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mam Athlona 1000 mzh (266) i zastanawiam sie czy nie czas już na niego. Morze opłaca sie teraz go sprzedać dołorzyć 150 zł i mieć już tego XP. Ale przecież to jest nawet niezły proc, jednak ....... później morze być za późno i wtedy nieodzyskam kasy ze starego procka i bede musiał kupić całkiem nowego. ?? A ty zmieniłbyś swojego Ahlona czy durona 1000 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ja mam durona 1200Mhz@1400Mhz i jest cool:) A pozatym Xp jest cool:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ja bym poczekał na hammera... Tzn. na Twoim miejscu. Ja osobiscie czekam na 64 bitowego INTELA... jakikolwiek on bedzie i tak go kupie... ale jak narazie mam P3 i jest ok... Pozdrawiam Wszystkich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Zrób jak ja: zbieraj kase i jak uznasz że masz trochu więcej jej to leć do sklepu po fajnego procka. IMHO ten procek jeszcze Ci powinien stykać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ja w tej chwili zbieram na wc. Jak juz je zaloze, to odblokuje mnoznik i podkrece. Dopiero kiedy to przestanie mi wystarczac, pomysle nad zmiana procka. W tej chwili nie widze potrzeby kupowania czegos mocniejszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jesli szybki procek jest Ci potrzebny i masz kase to zmieniaj!!! Ale moim zdaniem nie jest wazne jakiego masz kompa, a raczej co potrafisz przy jego uzyciu zrobic.... Mam znajmego informatyka, ktory zamiast zajmowac sie wyciskaniem siodmych potow z komputera aby tylko uzyskac jeden punkt wiecej w 3dmarku czy innym dziadostwie, pisze np. progsy i applety w javie i to takie, ze poprostu zasluguje na pewien respekt. A w domu ma cyrixa 166... pozdrawiam!!! Marcin Ciemny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Lepiej go najpierw podkręc jak potrzebujesz wiecej mocy. Ja tak ze swoim Durniem zrobiłem. Teraz czekam az R8500 zacznie rozsądnie kosztować :lol: bo procek mi starcza - gorzej własnie z grafą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jestem zainteresowany tym prockiem GG:2535127 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ja w tej chwili zbieram na wc. Jak juz je zaloze, to odblokuje mnoznik i podkrece. Dopiero kiedy to przestanie mi wystarczac, pomysle nad zmiana procka. W tej chwili nie widze potrzeby kupowania czegos mocniejszego. jestem za!!!! ten procek i tak już jest spisany na straty wiec unlockinij mnozni tak jak ja to zrobiłem w zostatnich dniach i go podkręć jak ci zabraknie to sobie zmienisz. Chociaż na 1000 póki co wszycho śmiga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Moim skromnym zdaniem , jęśli nie zajmujesz się grafiką, nie spędzasz połowy życia nad grami to ten 1Ghz w zupełności starczy. Jeśli chodzi Ci o gry, to może zmień kartę graficzną? Zmiana grafy może czasami zdziałać cuda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ja mam A1000@podkreconego teraz na 1400 i narazie styka ja skoncze nowe chodzenie to mysle ze wyciagne z niego 1700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Powinieneś poczekać póki co i podkręcić go przy dobrym chłodzeniu polecam jamicon 730(miedziany) rewelacyjny i tani wentylatorek, a potem za jakieś pół roku kupić sobie bartona albo hammera !! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...