robirem Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 mój problem polega na tym że w trakcie granie i tylko grania wywala mnie do pulpitu. Próbowalem zwiększać napięcie na procku ( do 1,8) i dalej to samo. W jakichkolwiek innych aplikacjach żadnych problemów. config: abit nf7 2.0 bartek 2500@3200, 1g ram kingston 400 gf 6800GT, winda win xp prof zasiłka chef 420 PS. wcześniej mialem gf 5900xt i było to samo pozdrawiam Robirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Zdaje sie ze nie jestes zbytnio poczakujacy ... ale pierwsze co to sprawdzil bym temperature CPU ... pozniej napiecia i wszelkie sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 a ja bym sprawdzil jeszcze pamieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 zwieksz ewentualnie napięcie na chipsecie, i jeszcze troche na procka tak nawet na 1.75V (jesli jedynie podkreciles go na 2200MHz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robirem Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 oki, jak mam sprawdzic pamięci ewentualnie o ile podnieść napięcia ( równięż na chipsecie ). Jescze jedno nie mogę wrócić do fabrycznych ustawień bartka . Komp restaruje??!! - ogólnie kicha pozdrawiam Robirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 no masz giga ramu na abicie a to czasami sie nie podoba. przelec pamieci goldmemory moze sie okazac ze trzeba zmienic biosa na cpc off.no masz giga ramu na abicie a to czasami sie nie podoba. przelec pamieci goldmemory moze sie okazac ze trzeba zmienic biosa na cpc off. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 sterowniki do karty graficznej tak na 80% pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...