misiek1811 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Witam Mam taki problem kupiłem karte GeForce FX5900XT Gainward Ultra/1100 TV/DVI Golden Sample i w 3DMarku2001SE jest zaledwie 6000pkt. Mój sprzęt to Płyta główna Abit BH7-E, Procek 2,2 GHz, RAM 512MB Kingston + 256MB Beznazwowe, zasilacz FEEL 300W. Bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damek Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Hmm Zobacz czy nie masz czasem włączonego AA x4 bądź x6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 a gdzie to mozna zobaczyć????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 We wlasciwosciach karty... A ten procek to nie czasem jakis celeron 2,2GHz :lol: BTW plyta juz ma swoje lata chociaz nic powaznego jej nie mozna zarzucic no chyba ze brak obslugi AGPx8 jest powodem do narzekan :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcjan Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 A masz zainstalowane sterowniki do płyty głównej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 tak mam zainstalowane ale nie najnowsze tylko z CD instalowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Misiek1811 widze, że jesteś :? uparty. Wytłumaczyłem Ci dlaczego usuneli twój poprzedni topic, 8O a ty zakładasz kolejny. Powiem to jeszcze raz - jest przyklejony topic o kartach 59xx i tam są rozwiązywane problemy z tymi kartami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...