Gość Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 mam problem z 3dmarkiem 2001 na tym co mam w podpisie..otoz 3dmark mi sie ZACINA (ale tylko w tescie z samochodem i smokiem!!!)...wyglada to tak ze obraz sie zamraza na jakies 3 sekundy po czym rusza...jednak negatywnym tego skutkiem jest wielkie zanizanie wyniku...raz "udalo mi sie" zrobic test bez zaciec i mialem pod 13000...a jak sie zatnie to wynik spada do 10500-11500...co to jest?? grafa za bardzo podkrecona?? procek?? system?? direct x 9.0 c , stery 61.cos tam:) ze strony nvidii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 A jaka wersja 3DMarka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 3dmark2001SE + patch na SE Build 330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Sądze zę to może być przez stery, masz za nowe do swojej karty, wcale najnowsze nie są najlepsze! Sprawdz se też czy nie masz żadnego spyWare... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 odkrec karte SZCZEgolnie rdzen karty :) i bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 odkrec karte SZCZEgolnie rdzen karty :) i bedzie ok thx..pomoglo..odkrecilem rdzen na 290 i smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...