kucyk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 No w końcu !!!!! Mam i ja :P.no i jak wrażenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 No tego jeszcze nie grali... BioShock Installs a Rootkit :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ojej, straszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ojej, straszneGrasz na klocku? To graj i nie marudź, mnie się nie marzy taka niespodzianka, i to po instalacji wersji demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ta wersja PL to kinowa rouzmiem ? Bo do dziś po nocach mi się śni Far Cry. "Mam twój numer" :lol:. Byłem dziś w MM i Bioshocka nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Grasz na klocku? To graj i nie marudź, mnie się nie marzy taka niespodzianka, i to po instalacji wersji demo.z demem przesadzili (chociaż prawdopodobnie przy instalacji zgodziłeś się na wszystko klikając next), ale z pełną wersją? nie akceptujesz, nie kupujesz, a co do klocka - nie wiem co mi się w tle instaluje, może ms podgląda moje wiadomości, może browsuje mi po dysku kompa za pośrednictwem media sharing - nie wiem, nie interesuje mnie to, nie będę panikował pod wpływem "układu" [; Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Nie obchodzi cie to, bo nawet jezeli to robia, to nie spowalnia ci to dzialania xboxa. w przypadku pcta to reaguje alergicznie na wszelki soft, ktory instaluje sie na stale do systemu i chodzi sobie w tle (optymalizacja windowsa przede wszystkim!). I mozna powiedziec, ze jak sie nie podoba to nie kupujesz, ale wybor jest prostszy... wystarczy tylko troche poczekac. Nie ma rzeczy nie do zlamania. Tylko, ze traca na tym tworcy gry i gracze, bo sie musza bawic w nielegalne pol-srodkie. A gra wyglada interesujaco - no nic bede musial poczekac do konca roku na upgrade... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Juz "jest". Gratuluję! Wracasz za 14 dni. :evil: Crosis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) obawiam się, że jeszcze nie :D Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 jest ale nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) No tego jeszcze nie grali... 2729907[/snapback] Może byś używał spoilerów? Tak BTW o nie piszesz w wersji na PC o wersji Xbox 360 o jeju ale straszne ić stont! kucyk no "ić stont!" :lol: ps gra to kozak :D Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Z tego co wyczytałem to grę można aktywować tylko 2 razy ;) Czyli po zakupie trzeba będzie modlić się by nam system nie padł. Brawo 2K ;) Gra ponoć "jest" ,ale nie do końca ;) Ja tam tych 80-90 zeta skąpić nie mam zamiaru. Zwłaszcza za taki tytuł. Wersji Steamowskiej to chyba się nie tyczy. WDK myślę ze dobrze trafiłeś :D Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 dziwi mnie troche ze u nas gre bedzie mozna nabyc w cenie 79.99 , natomiast wersja ANG kosztuje ok. 150 zł w przeliczniu .. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ma już ktoś "tą" wersję? :D Bo widze że duży "popyt" na nią jest mimo krążącej informacji jakoby "płytki były wadliwe" B-) Panu też gratuluję! 14 dni ZKU. :evil: Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ma już ktoś "tą" wersję? :D Bo widze że duży "popyt" na nią jest mimo krążącej informacji jakoby "płytki były wadliwe" B-)bo płytki są wadliwe i chodzą tlyko pod win 64 bit, trzeba czekać do 28. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Teraz juz 5 razy, co IMHO i tak jest skandalem... A co do dementi, to jestem ostrozny... w licencji mozna poczytac kilka ciekawych stwierdzen, jak np. ze gra nie zbiera info o komputerze gracza. Pare akapitow dalej mozna za to wyczytac, ze na serwer przesylany jesy "hash of machine ID", a wymiana duzej ilosci podzespolow w kompie moze wymusic ponowna aktywacje. Ale nie, "we don't fingerprint your machine"... I na ch... Securom w demie? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 jak nie będziesz zabijał małej to za którymś razem odwdzięczy ci się za pomocą pluszowego misia w którym będą ukryte różne profity [;Miejsca na plasmidy kupuje sie w automatach (te ktore maja po bokach Male Siostry, pierwszy ktory ma miejsca na plasmidy jest w Neptunes Bounty). W pierwszym misiu miejsc na plasmidy nie ma, nie wiem jak w innych :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 dziwi mnie troche ze u nas gre bedzie mozna nabyc w cenie 79.99 , natomiast wersja ANG kosztuje ok. 150 zł w przeliczniu .. :-PW Polsce za 79zł sprzeda się znacznie lepiej, a skoro to polska wersja kinowa, nie stanowi konkurencji dla wersji eng sprzedawanej za granicą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 I na ch... Securom w demie? :huh: moze nie chcialo sie im go wywalac po prostu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) kupiłem sobie upgrade do shotguna i teraz sieje postrach :D trochę o grze, nie o fabule » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « w którymś momencie zaciąłem się z Big Daddym, nie mogłem go pokonać (5 podejść) na żywioł, to obszedłem go grzecznie, zhackowałem działko rakietowe i poszło łatwo :) czym dalej tym sposobów na pokonanie przeciwników co raz więcej, plasmidów przybywa tyle, że zapomniałem do czego które służą :D fajny patent z tymi automatami z "życiem" jak zrobimy na nich hacka to potem nasi przeciwnicy próbujący się "doładować" giną Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Już raz ktoś zwracał uwagę. Używajcie spoilerów ... to takie proste. A wy tyle przyjemności z odkrywania gry psujecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jakos nie bylo mi w smak ale dla zachowania calkowitego przetestowania demka sprawdzilem jak gra wyglada i chodzi na nizszych detalach. Jest to KATASTROFA ! Wyglada jak....jak cos co bardzo brzydko wyglada. I dopuki nie zjedziemy detalami na min. to zauwazalnego polepszenia plynnosci nie widac. Gdybym nie posiadal sprzeta, ktory w miare obsluzy gre w max detalach to raczej nie ogladal bym pelnej wersji. Caly czas czekamy na PL wersje w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) W Polsce za 79zł sprzeda się znacznie lepiej, a skoro to polska wersja kinowa, nie stanowi konkurencji dla wersji eng sprzedawanej za granicą.Tak tylko wspomne , ze sam kupuje oryginaly , ale jednak wersje polskie jednak nieco odstaja od reszty. Co w nich nie tak? Jesli pojawia sie bugi , to na pacza mozemy czekac i czekac , czekac i czekac....Ju nawet nie wspominam o updejtach , ktore nie dzialaja na polskich wersjach. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Odpaliłem gierkę (demo) i mało w gacie nie narobiłem w jednym miejscu. Gra jest świetna, ale wstrzymuję się z zakupem do czasu premiery NFS i Crysis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ale polska wersja bedzie tylko miala zmienione napisy - dialogi po ang, nie bylo za bardzo czasu zeby spolszczyc wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Więc dopiero teraz znalazłem chwilkę aby instalnąc demo i zlukać co i jak. I niespodzianka podczas gry nie mam tak jak już ktoś w tym wątku napisał dżwięku............ Jakies pomysły karta ta sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Więc dopiero teraz znalazłem chwilkę aby instalnąc demo i zlukać co i jak. I niespodzianka podczas gry nie mam tak jak już ktoś w tym wątku napisał dżwięku............ Jakies pomysły karta ta sama. Spróbuj uruchomić w trybie kompatybilności z windows xp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Własnie skonczylem sesyjke. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Czy ten etap w Medical Center nie przypomina wam czasem filmu The House on the Hounted Hill? Mi się ten etap bardzo kojarzyl z filmem, chory klimat, szaleni doktorkowie, miodzio. Ogólnie gierka miażdzy klimatem, jest swietna. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 RaKLeZ dzięki - pomogło, fajnie thuGG że jest taki etap, podobał mi się ten film... Nie wiem jak niektórzy ludzie moga jechać po grafice. Całość sprawia doskonałe wrażenie - może oceniają grafe po tym że nie gubi klatek... hmmm. Oczywiście woda - piękna. Kupie z pewnością collectors edition. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a ja mam prooblem... jestem w biurze pani longford otwieram sejf i... w srodku nic nie ma a powinno, to jest jedna z misji, ktorej nie skoncze poki nie znajde "tego czegos" co orzekjlada sie na to ze nie moge isc dalej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...