Skocz do zawartości
Aquarium

Bioshock

Rekomendowane odpowiedzi

mialy byc....ale jednak przesuneli premiere - pewnie lokacje bedą robić :/

cenega :/ dobrze, ze juz mam swoj steelcase ;)

dla zainteresowanych BioShock Hardware Performance Guide

no i jak widac, dwa rdzenie robia sie juz standardem

Edytowane przez Sulaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po ilu latach się robią standardem ? to jest zasadnicze pytanie o 64bitach nawet nie będę wspominał :(

w sumie to chyba juz teraz nie ma wiekszego znaczenia po ilu. imho bardziej istone jest, ze praktycznie te min. 2 rdzenie wymagane sa do komfortowego grania. 64bit, tez za chwile stanie sie standardem i to bardziej ze wzgledu na ilosc wymaganej pamieci, niz faktycznych korzysci z tych 64bit :/ vista jescze to przyspieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cenega :/ dobrze, ze juz mam swoj steelcase ;)

dla zainteresowanych BioShock Hardware Performance Guide

no i jak widac, dwa rdzenie robia sie juz standardem

Patrzcie na wyniki radosława 2900xt z tej Guide:

http://www.gamespot.com/features/6177688/p-6.html

Imo klasa sama w sobie ;] pewnie przez brak aa (nie wiem). Nawet 2600 bije 8600gts ;0. Tylko w dx10 z deka wolniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka lata jak szalona na A64@2,5GHZ, 1GB ramu, 7900GS. Nie wiem czemu ale czułem się trochę jakbym oglądał serial Lost (który jest zresztą najlepszym moim serialem). Miła dla oka, miał dla ucha, jedynym słowem takie gry powinno się robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie facetowi spokoj ...

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Spoilerem mialaby byc postac Big Daddiego czy fakt ze bedziemy mogli w miare uplywu rozgrywki polepszac nasze zdolnosci ataku? :).

Vault - 12h? no no co raz lepiej :)

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

A grałeś w demo? A 'would you kindly' ci się kojarzy? Bo jeśli to jest tem sam gościu, to ja bardzo dziękuję. Nieuprzejmie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wreszcie dorwalem demo , wrażenia określają dwa slowa: OPAD SZCZENY :D Jedyne co mi sie niepodobalo to że krótkie jakieś te demo :/

Za optymalizacje twórcom należy sie krata browarów !!

PS. Na moim sprzecie z sig gierka smiga w FULL Detail( wszystko max tylko taka opcja na końcu off ale niesprawdzalem jakby dzialalo na on) , i tylko na początku i końcu dema ( dużo postaci) widac bylo minimalne wręcz niezauważalny spadek FPS .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzcie na wyniki radosława 2900xt z tej Guide:

http://www.gamespot.com/features/6177688/p-6.html

Imo klasa sama w sobie ;] pewnie przez brak aa (nie wiem). Nawet 2600 bije 8600gts ;0. Tylko w dx10 z deka wolniej.

tylko ze w dx10 gra wyglada identycznie jak w dx9;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche przesadzasz, wieksze spojlery mozesz przeczytac w kazdej recenzji, jezeli sie tak o to boisz to po prostu go nie czytaj, o czym mam pisac? o fpsach?

Albo czy na konsoli się tnie czy nie :lol2:

Tak na marginesie to czy na PC też są achivementsy dla achivments who re s?

Czemu Radeon X1900 XT 256MB radzi sobie aż tak lepiej od 7900GS :blink: ? Bądź co bądź widać 2900XT w DX10 wymiata :lol:

Edytowane przez Andżej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na nowym 2600XT nawet po instalce hotfixa dla catalistow gra dziala do momentu wsiadniecia do windy (tej w latarni na morzu) i pokazania sie ekranu gdzie maja sie wyswietlic slajdy ... gra w tym momencie staje na wieki ... mozna ja wylaczyc przez Menadzer Urzadzen ...

ale ogolnie all full DX10 chodzi dosc plynnie ... co m nie milo zaskoczylo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba jest ok, nie wydaje mi sie, aby bylo ich wiecej do tego momentu (moze jeden wiecej)

wedlug mnie upgrade jest dobrze wywazony, nie potrzebujesz wiecej na ta chwile :> zawsze mozesz wziac do pomocy Big Daddy'ego :D

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna kupic gre gdzies poza steamem ? Na allegro jest wysylka dopiero 24 wrzesnia i to w wersji pl a mnie interesuje tylko i wylacznie wersja ENG. Jak mozecie to napiszcie gdzie najtaniej (i najwazniejsze - najszybciej), bo po reckach coraz bardziej sie napalilem na fulla a demo mnie powalilo :)

Edytowane przez v1per86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo czy na konsoli się tnie czy nie :lol2:

Tak na marginesie to czy na PC też są achivementsy dla achivments who re s?

Czemu Radeon X1900 XT 256MB radzi sobie aż tak lepiej od 7900GS :blink: ? Bądź co bądź widać 2900XT w DX10 wymiata :lol:

Bo 7900gs to taka kiszka ;) mój pomodowany x1800gto kopał większosci tyłek więc x1900 robi to z palcem w tyłku. Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialy byc....ale jednak przesuneli premiere - pewnie lokacje bedą robić :/

Cenega na stronie z aukcją napisała, że wysyłka EK będzie 3 września. Nawet się im nie chciało maila rozesłać z informacją o zmianie terminu wysyłki. Coraz mniej mi się to podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powazniej - oplaca sie ciagnac demko?

Tak.

Czy oplaca sie grac w calosc?? Nie...

Demo pokaze Ci co gra oferuje , jaka posiada grafike , ktora nawiasem mowiac jest przyjemna , ukaze gameplaya , ktory niestety nie porywa...

Choc moze moje marudzenie wynika...z racji wieku :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekie Firekage za poprawe nastroju w ten nudny dzien w pracy :lol: Z pewnoscia demo pokazuje, co nas czeka w fullu, z pewnoscia... :lol: Demo to nawet nie 1/50 tych wspanialosci, ktore sa w pelnej wersji, ale skad ty to mozesz wiedziec, jesli z fulla to widziales jedynie okladke w sieci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi