costi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Moze skonczycie juz ta bezsensowna pyskowke, he? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) jeden z lepszych stripow o BS :] Firekage: pisales cos o najezdzaniu na wiek, sorry ale Ty pierwszy zaczeles od zauwazenia jaki to z Ciebie "stary" gracz nie to co reszta gowniarzy podniecajaca sie BSem :] Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) panowie a spotkalicie sie z takim przypadkiem zeby gra na 2600XT dx10 w czasie zjezdzania winda pod wode i w momencie gdy wyswietlany zostaje film gra sie unieruchamia ?? tzn ... dzwiek jest przewijajacego sie filmu ale obrazek jest dalej taki sam... i nic nie pomaga :( i sterowanie jest dziwne ... nawet po hotfixie od ATI ... postac plynie w wodzie nawet jak sie nie wciska klawiszy ... na dodatek klawisze nie zawsze dzialaja w wodzie tak jak powinny :D kos moze wie ?? Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Firekage Oczywiscie sa gusta i gusciki Twoje sa pewmnie z gola , calkiem odmienne od wiekszosci graczy na swiecie :/ Jeden zachwala poledwice inny salceson ktory z tych dwoch ma lepszy gust/smak , sam sobie odpowiedz . Bioshock i MohA to obecnie najbardziej popularne i grywalne dema/gry trudno aby 3/4 populacji graczy bylo w bledzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ... 25Ł, szczerze ? to najlepiej wydane 25 funtow :) Kupowac grac delektowac sie !!! Ide wlasnie do HMV B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ide wlasnie do HMV B-)Virgin powinien byc tanszy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Virgin powinien byc tanszy :> No niestety, ale pod reka nie mam Virgin ;) Bylem w HMV i male zdziwko - 34,99Ł :blink: Na stronie - 25,99Ł :wink: Udalem sie wiec do Game STOP i tam mile zaskoczenie :) Gra w metalowym pudelku za ciut mniej, bo za 29,99Ł :P Nie zaluje wydanych pieniedzy, tylko jedno mnie martwi... Nie mam miejsca na dyskach :lol: Zainstalowalem, znalazlem miejsce :P Giercze, giercze, giercze :lol: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) jest juz ta gra w polsce w jakims hipermarkiecie?katowice np.? Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Premiera w Polsce - 5/9/2007, a wedlug innych zrodel dopiero 21/9/2007 ;) Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) szkoda, ze w PL bylem tydzien temu, przywiozlbym wam troche kopii :) tylko cena mnie troche wywalila z butow - 50e w metalowym pudelku :blink: na PC Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 szkoda, ze w PL bylem tydzien temu, przywiozlbym wam troche kopii :) tylko cena mnie troche wywalila z butow - 50e w metalowym pudelku :blink: na PC Ja za swoja w metalowym pudle zaplacilem 29,99Ł ;) 50.00 EUR = 33.8961 GBP To gdzie Ty siedzisz ? ;) Republika ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Chcę wyrazić swoje ogromne ubolewanie z powodu przesunięcia premiery PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Rozumiem twoj bol ... ale nie przejmuj sie gra wynagrodzi ci czekanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja już przeszedłem demo kilka razy i nie mogę się doczekać wersji PL. Grafika zabija i ta grywalność. Takich gier właśnie oczekuję najbardziej :) Gra chodzi u mnie nieźle. Miałem spadki do 26 FPS ,ale nic po za tym :) IMO lepiej mi chodzi niż MOH:A . Dodam że jeszcze dźwięk 5.1 również zabija w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 zamówiłem kolekcjonera pl i tez czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak jeszcze odbiegajac od gry, widac, ze zabezpieczenie stalo sie skuteczne, sledzac zagraniczne fora nie widze uzytkownikow legalnego Bioshocka narzekajacych na aktywacje, milo ze 2k maja zamiar ja zniesc po jakims czasie, na prawde nie pamietam gry od czasow Toca3 ktora nie zostala by zlamana przed premiera [; A na sam temat gry - wczoraj rano zasiadlem do nowego Flatouta (wiem, ze to co innego) odrzucilo mnie calkowicie, dzisiaj rano Timeshift demo i to samo, no fajnie chodzi, wyglada, strzela, jest mozliwosc manipulownia czasem,ale ... po Bioshocku nic juz nie bedzie takie samo, wspomnicie moje slowa, jak ukonczycie ta gre to poprzeczka dla nastepnych tytulow zostanie zawieszona jeszcze wyzej B-) Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 kucyk Splinter Cell: Chaos Theory trzymał się dłużej :] co do BIOSHOCKA to mam mały problem z misja NEPTUNE'S BOUNTY po próbie przejścia do innego etapy pokazuje mi się komunikat, że nie uratowałem/zabiłem wszystkich dziewczynek. D W menu pokazuje mi, że odnalazłem wszystkie (cztery) więc wtf? błąd gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak jeszcze odbiegajac od gry, widac, ze zabezpieczenie stalo sie skuteczne, sledzac zagraniczne fora nie widze uzytkownikow legalnego Bioshocka narzekajacych na aktywacje, milo ze 2k maja zamiar ja zniesc po jakims czasie, na prawde nie pamietam gry od czasow Toca3 ktora nie zostala by zlamana przed premiera [; A na sam temat gry - wczoraj rano zasiadlem do nowego Flatouta (wiem, ze to co innego) odrzucilo mnie calkowicie, dzisiaj rano Timeshift demo i to samo, no fajnie chodzi, wyglada, strzela, jest mozliwosc manipulownia czasem,ale ... po Bioshocku nic juz nie bedzie takie samo, wspomnicie moje slowa, jak ukonczycie ta gre to poprzeczka dla nastepnych tytulow zostanie zawieszona jeszcze wyzej B-) Toca3 na moim kompie jakoś odpalała bez problemu po skopiowaniu cdeka ;), ale tylko w napędzie liteon cd . Aczkolwiek oryginał bio sobie nabędę tylko ile można czekać. Chcę poprostu pójść do empiczka i kupić a tu normalnie kraj 2 kategorii jak zwykle ;/. Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 a angielską wersję kolekcjonerską można nabyć w jakichś sklepach już? chodzi mi po prostu o to zeby grę dostać jak najszybciej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 temat chyba dzisiaj się rozrośnie bo wyszła witaminka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Bioshock i MohA to obecnie najbardziej popularne i grywalne dema/gry trudno aby 3/4 populacji graczy bylo w bledzie ;) Chcesz mi powiedziec , ze jesli amerykance onanizuja sie przy Carbonie , to ja mam mowic iz ta gra jest wypasem , a sam jestem w bledzie? :blink: :blink: Wyzej masz filmik , GTR2 , GTLegends tez. Mi to sie nie podoba bo w lepsze FPP'ki juz gralem. Pamieta ktos Riddicka? Klimat , klimat i jeszcze raz klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Firekage - może ci się nie podobać, szanuję twoje zdanie chłopie, ale co ty możesz wiedzieć o klimacie po zagraniu w demo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (...) Mi to sie nie podoba bo w lepsze FPP'ki juz gralem. Pamieta ktos Riddicka? Klimat , klimat i jeszcze raz klimat. BioShock ma klimat. Demko. Dobra, już wszyscy wiedzą że ta gra nie dla ciebie. Co do Riddicka, to właśnie go dorwałem i od kilku dni pykam. Poza świetnym początkiem narazie mnie nie wzrusza. No ale zobaczymy, bo dopiero zacząłem. Narazie traktuję go jako wypełniacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 jeszcze w to nie gralem ale wiem ze..... http://images21.fotosik.pl/384/5402edbe093d2916.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 kostium fajny,ale tekst na miarę dziecka neostrady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) a chcialem kupic gre w sklepie.........ale niestety w polsce takie opoznienie ze trzeba sobie radziec...jestem juz po drugim levelu, gra sie całkiem przyjemnie, szkoda ze sa spadki do 30fps...bede musial z rodzialka zjechac....gram na viscie x64... Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 kostium fajny,ale tekst na miarę dziecka neostrady.true true, trzeba będzie przerobić :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 a chcialem kupic gre w sklepie.........ale niestety w polsce takie opoznienie ze trzeba sobie radziec...srednie tlumaczenie :? ja tez chcialem i jakos nie mialem problemu ze zdobyciem gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Boje sie pytac gdzie jest najtaniej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zastanawiają mnie różnice w fullu pomiędzy DX9 a DX10. O ile dobrze pamiętam ten efekt w demku dostępny był tylko w trybie DX10 tak? A w fullu działa na: :D Ehh te całe DX10! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...