konio68 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=...684#post2391684 tu macie wątek o demie z torrentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Screeny z dema http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=4594 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 To w końcu sciagać to demo z torrentów czy nie ? Jak ktoś sciagnie niech da znać :P. Mi leci w bajtach wiec chyba poczekam na link z neo albo filefront/fileshack... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) To w końcu sciagać to demo z torrentów czy nie ? Jak ktoś sciagnie niech da znać :P. Mi leci w bajtach wiec chyba poczekam na link z neo albo filefront/fileshack...mi leci 40-100 jak ściągnę dam znać Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 niby mi sie udało zarezerwować demo ,ale ściągnąłem ten program ich i po dodaniu do download co chwile wypisuje ze nie ma mirrorow do zassania Download nie dziala, bo FP zdjęło plik z demem z listy mirrorów tak jak już ktoś napisał. Ale możesz w tym czasie ściągnąć coś innego bo dzięki temu trickowi masz konto na 12 miesięcy za darmochę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 mi leci 40-100 jak ściągnę dam znaćTylko przeskanuj na wszelki wypadek antyvirem bo to krap może być ;). Download nie dziala, bo FP zdjęło plik z demem z listy mirrorów tak jak już ktoś napisał. Ale możesz w tym czasie ściągnąć coś innego bo dzięki temu trickowi masz konto na 12 miesięcy za darmochę :wink:Nienawidzę Fileplaneta bardzo ale okradać też ich nie mam zamiaru ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Download nie dziala, bo FP zdjęło plik z demem z listy mirrorów tak jak już ktoś napisał.jest jeszcze jedna wersja dlaczego zdjeli - nie mogli zapanowac nad nielegalnym "wyplywem" dema w wersji pelnej jak i dla subow :) demo w wersji torrentowej juz na dysku, zaraz dam znac czy dziala, no chyba, ze komp padnie ;) btw: FP sa zalosni - kase od subow sciagaja, a ciagle jakies problemy sa :/ chyba wroce na GS :unsure: Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 sulaco - tylko ogranicz swiatlo w pokoju do minimum, podkrec dzwiek i odjazd masz gwarantowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bloodz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja ściągam tyle ile neo może czyli 64KB/s co nie zmienia faktu, że będzie się ściągać 9h a wtedy będę już daleko od kompa na kilka dni... i jak tu nie kochać TPSA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tylko przeskanuj na wszelki wypadek antyvirem bo to krap może być ;). Nienawidzę Fileplaneta bardzo ale okradać też ich nie mam zamiaru ;p. To nie nasza wina że osoby prowadzące FilePlanet skopali skrypt rejestracyjny i każdy może mieć darmowe konto na 12 miesięcy. Przecież nikt nie włamał się na ich serwer żeby założyć sobie konto za free. Jak tylko się zorientują że skrypt rejestracyjny jest wadliwy, napewno zablokują wszystkie "sztuczkowe" konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Po testach. 1280x1024 all max aa w opcjach gry brak albo jestem ślepy ;) - gra chodzi bardzo dobrze!!! Levele ładują się błyskawicznie . Odpaliłem narazie pod xp i jak narazie w dx 9.0 mi się strasznie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 http://www.xtrempc.ro/modules.php?name=Dow...ls&lid=2338 Demo na HTTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ten plik z torrentow wyglada ok - zero virow, instaluje sie , gra sie odpala, komp sie nie wiesz :) to tyle co moge teraz przetestowac na 9800aiw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 zapchane wszystko ale czego moznaby sie spodziewac U mnie z HTTP leci w tym momencie 20kBps (6Mbps) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Pare screników z fps. Dodam tylko , że nie podkrecony 8800gts na tych screenach jest czyli gpu 550 i memki 800. Po podkreceniu srednio 10 fps więcej . I po co ta panika cała , że cos na quadzie chrupało - w 1280x1024 sprzet z podpisu i nic nie chrupie. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 1280x1024.. i jakie detale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Po testach. 1280x1024 all max aa w opcjach gry brak albo jestem ślepy ;) - gra chodzi bardzo dobrze!!! Levele ładują się błyskawicznie . Odpaliłem narazie pod xp i jak narazie w dx 9.0 mi się strasznie podoba. Cały czas na jednym jaju? :) było by świetnie. 1280x1024.. i jakie detale?Napisał all max :) Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ten plik z torrentow wyglada ok - zero virow, instaluje sie , gra sie odpala, komp sie nie wiesz :) to tyle co moge teraz przetestowac na 9800aiw ;) A jaki jest wielkosc pliku? Ja tez ciagne z torenta i nie wiem czy to to bo mi pokazuje 1,2Gb a w linku od RALFA11 jest wieksze 1888.47 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ta woda na ostatnim screenie wygląda przepięknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bloodz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 @Gregor taki wynik na 1 jaju ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 18xx ... to co ciagne ma 1.84 :) ciekawe jak bedzie w dx10 :D zainstalowalem dzis viste specjalnie dla bs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 macie moze jakiegos innego linka do tego dema, bo idzie 12kB/s umnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 all max tzn rowniez z AAx8 i AFx16 ? Jezeli tak to w 1024x768 spokojnie na 7600 bez AA i AF sie pogra. A panika byla siana, ze hej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 all max tzn rowniez z AAx8 i AFx16 ? Jezeli tak to w 1024x768 spokojnie na 7600 bez AA i AF sie pogra. A panika byla siana, ze hej. Bez aa (bo w opcjach niby nie ma) a na skrinach widać że nie wymusił :P. Co do paniki - póki nie przetestuje sie nie wypowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Po testach. 1280x1024 all max aa w opcjach gry brak albo jestem ślepy ;) - gra chodzi bardzo dobrze!!! Levele ładują się błyskawicznie . Odpaliłem narazie pod xp i jak narazie w dx 9.0 mi się strasznie podoba. Jakim cudem już grasz, skoro jest blokade (da się łatwo ją ominąć)? Ładnie to wygląda. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak jak napisałem sprzęcik z podpisu wszystko na maxa 1 jajo. Jedyne co zauwazyłem to po alt+tab gra zamula w 100% proca i cięszko cos na forum napisac ;). Chyba po to 2 jaja są do tej gry potrzebne :P. Zaznaczam jeszcze raz graficzna karta na default bez podkrętki . Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dlatego dobrze, ze niektorzy maja norton ghosta :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tak jak napisałem sprzęcik z podpisu wszystko na maxa 1 jajo. Jedyne co zauwazyłem to po alt+tab gra zamula w 100% proca i cięszko cos na forum napisac ;). Chyba po to 2 jaja są do tej gry potrzebne :P. Zaznaczam jeszcze raz graficzna karta na default bez podkrętki .No ok, ale jak Ci się udało odpalić demko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No ok, ale jak Ci się udało odpalić demko?Utorrent i lecisz z demonoida ;) 1,8 gb . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dobra kij z grafa ! Opowiadaj czy takie same wrazenia masz jak z Xbox360 sie ludzie podniecaja demkiem ? Jaki movement, akcja, odglosy, klimat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...