Vault Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dobra mam fulla wlasnie instaluje jak skoncze grac za pare godzinek to dam znac jaka giera i co i jak i wogole :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A ja grałem dopiero teraz w demo bo nie miałem wcześniej specjalnie czasu. Kurcze świetna gra tylko nie na mojego laptopa ;p Aczkolwiek na niepodkręconej grafie, w 1024 i all na medium wyciągam: min- 11, aver-15, max-23. CIekawy klimat oraz ta sieczka ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja przeleciałem wszystko i we Wrocku brak bioszoka :(. Dzis mega promocja w media we wrocku w galerii dominikańskiej i aby tam wbić się musiałem wejsc w 3 turze bo jakies samsungi sprzedawali po 599 zika badziewiaste ;/, a ci ludzie jak barany stoją już od 5 i zaklepują kolejkę , koniki cuda wianki normalnie naród głupi , że aż Niemcy mają czasem rację , że się z nas nabijają. Stara babcia z dziadkiem co normalnie nie przekracza 4km/h nagle biegną szybciej pod prąd na schodach ruchomych, które jadą w dół a oni na góre wbiegają szybciej niż ja jechałem w dobrym kierunku schodami. Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 tak jak mówiłem - najtaniej w Virign - 55e :) zasiadam do grania B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ktos byl juz Saturnie/MM/Empikach w Krakowie i moze potwierdzic, ze obojetnie na ktora platforme wersja jest juz w sprzedazy? Pojechalbym po pracy i kupil ta, ktora bedzie (x360, pc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Z Bioshockiem wypróbuję ten chwyt jak wrócę z pracy. Rozumiem, że nazwę pliku .exe również mam zmienić na R6Vegas_game. Proszę wyjaśnij mi jeszcze jak w skrócie ma to wyglądać (chodzi o ten wpis "-dx9")?tak. nalezy zmienic nazwe . exe na R6Vegas_Game.exe, aby zadzialal wpis w profilu (zdaje sie, ze w najnowszych sterach juz nie trzeba, bo odpowiedzni wpis juz jest dla BS) oraz dodac wpis "-dx9" na koncu sciezki w wlasciowosciach skrotu do gry. wymusimy wtedy dzialanie gdy w trybie dx9 pod vista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 @K Games wyda oficjalny patch do widescreen-a oraz poluźni ograniczenie do 2 instalacji http://www.shacknews.com/onearticle.x/48621 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Kucyk to na czym Ty grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jak to na czym, na klocku, na razie przeszedlem to co w demie i trzeba bylo isc do pracy, ale nocka jest moja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja przeleciałem wszystko i we Wrocku brak bioszoka :(. Dzis mega promocja w media we wrocku w galerii dominikańskiej i aby tam wbić się musiałem wejsc w 3 turze bo jakies samsungi sprzedawali po 599 zika badziewiaste ;/, a ci ludzie jak barany stoją już od 5 i zaklepują kolejkę , koniki cuda wianki normalnie naród głupi , że aż Niemcy mają czasem rację , że się z nas nabijają. Stara babcia z dziadkiem co normalnie nie przekracza 4km/h nagle biegną szybciej pod prąd na schodach ruchomych, które jadą w dół a oni na góre wbiegają szybciej niż ja jechałem w dobrym kierunku schodami. Dzięki ,bo miałem iść dzisiaj do sklepu dla idiotów w galerii :lol: Zaraz zassam demko i sprawdzę tą grę o której tyle trąbicie . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Czy ktoś wie czy w Gdańsku można gdzieś już kupić Bioshocka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nie wiem czy było, ale znalazłem kilka ciekawych filmików z gry: Splicer Showdown Gameplay HD (45,1 MB) Shotgun Rampage Gameplay HD (25,4 MB) Little Sister Gameplay HD (37,6 MB) - UWAGA! na filmiku widać fragmenty zakończenia Exclusive Weapons of Genetic Destruction HD (125,5 MB) Wyglądają o wiele lepiej niż dotychczasowe trailery, po tym co zobaczyłem z pewnością dam grze drugą szansę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) pograłem tylko godzinkę, bo padam, ale tak w skrócie; warto było wydać pieniądze, prosektorium to nie to miejsce do którego chciałem trafić o tej godzinie, ale trudno się mówi, klimat jest niesamowity, sam się łapałem na tym, że grałem z otwartą buzią, głupio powiedzieć - prawdziwa zabawa już się zaczęła, ale ciężko tego nie powiedzieć, skoro mam już zdolności telekinezy [; patent z hackowaniem też niezły, można wszystkie maszyny obrócić przeciw naszym przeciwnikom, no i ta akcja - zbieram shothun-a i gaśnie światło, a po chwili zmasowany atak tego czegoś :) no i na prawdę warto wszędzie wchodzić i podziwiać, to nie jest gra typu biegnij jak najszybciej przed siebie, gorąco polecam ten tytuł, nie będziecie zawiedzeni! Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 no i ta akcja - zbieram shothun-a i gaśnie światło, a po chwili zmasowany atak tego czegoś :) przypomina mi jeden z poczatkowych motywow w unreal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Gierka ma zajefajny klimat... od 4 czasu hl2 nie bylo czegos takiego, w sumie od czasuj system shocka 2 nie bylo czegos takiego ... tak na marginesie NIE PALCIE przed zasiadnieciem do gierki... to taka dobra rada ... ktos wie czy da sie niezabijac duzych tatuskow ale zebrac ADAM-a od malych siostrzyczek ? na marginesie dawno w zadym fpsie w ciagu kilku godzin grania nie zginalem tyle razy na poziomie normal ;] i jak tu nie kochac tej gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ... tak na marginesie NIE PALCIE przed zasiadnieciem do gierki... to taka dobra rada ... Hehe... bardzo dobra rekomendacja ale powiedz... kto Cię posłucha? :D Wczoraj trafiłem do empiku i była wersja tylko na iksa a na pieca ma być na 28 ale sprzedaż od 4..? czy jakoś tak. Może wyciągnąć gościa zza lady i tego małego monitorka niech wcześniej skoczy na magazyn po jedną sztuczkę. Cena w normie 99,90. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Cena w normie 99,90.Oczywiście pr0 polisz werżyn? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Tak tak, polska wersja językowa. Angielska powinna już być wczoraj, może w innym sklepie jest ale ja tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Kto mnie poslucha no mzoe ktos mnie poslucha, 2 osobki z mojego grona zapalily i zlapaly krzywa faze ... ja wolalem nie probobowac ;/ A zreszta to nie miejsce na takie wywody hehe ale i takOSTRZEGAM. To c w katolandzie jeszcze sie nie doczekaliscie na piecową wersję ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 może mi ktoś powiedzieć gdzie można kupić/zdobyć miejsca na plasmid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ja moze jutro bede mial polska za 80zł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Oczywiście pr0 polisz werżyn? :?Nie bedzie zle bo tylko cinematic (chyba ;p). Wielkim zalem było by niszczyć podobno świetny voice acting. Poza tym skoro juz 28 bedzie w sklepach to nie ma szans na PL wersje z głosami (i dobrze). ja moze jutro bede mial polska za 80zł ;]Skad ja bedziesz mial ? :P Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 :P nie moge powiedziec;] z polski;] kumpel wersje na x360 juz ma - ale na PC jeszcze nie przysłali :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 W Ultimie anglik będzie w poniedziałek, jedyne 159,90 za zwykłą edycję... :? wersję na kloca ponoć mają jeszcze na stanie, dwie stówki z groszami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 W Play'u mają po 78zł. U nich zawsze tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) OST z Bioshock za darmo Autor: Maciej Kowalik Oto mały prezencik dla wszystkich, którzy wybierają się do Rapture. 12 utworów pozwalających czuć klimat podwodnego miasta nawet przy wyłączonej konsoli. Plik można pobrać stąd. polygamia.pl Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Łuaa :lol2: Dzięki :) Mało. Jeszcze :lol: Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 może mi ktoś powiedzieć gdzie można kupić/zdobyć miejsca na plasmid.jak nie będziesz zabijał małej to za którymś razem odwdzięczy ci się za pomocą pluszowego misia w którym będą ukryte różne profity [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) No w końcu !!!!! Mam i ja :P. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...